CLUB SUPER3

"Benvinguts al club", el nou disc del "Club Súper3"

"Benvinguts al club" és el títol del nou disc del Club Super3, amb noves cançons escrites per Marc Parrot i cantades pels nous personatges del programa.

"Benvinguts al Club" és el títol del nou disc del Club Super3. Onze cançons noves, amb música i lletra de Marc Parrot, i cantades per la nova família protagonista de l'espai infantil de TV3. El CD es comercialitza acompanyat d'un DVD que inclou gags televisius dels personatges, videoclips, karaoke i un munt d'extres.

"Tots som súpers", "Dibuixos en un món estrany", "Superesmorza" i "Benvinguts al Club" són alguns dels títols d'aquestes cançons que duen la firma de Marc Parrot i que serveixen de carta de presentació musical de la renovació acabada d'estrenar del Club Super3.

La cançó "Superesmorza", que convida a esmorzar bé cada matí des d'aquest mes de desembre dins el Club Super3, s'emmarca en la filosofia del programa infantil de TVC de promoure els bons hàbits alimentaris entre el públic més jove.

El disc inclou en total onze cançons inèdites i una nova versió del popular "Per molts anys". Els nous temes són cantats pels membres de la família Roc, Lila, Fluski, Àlex i Pau, uns dibuixos animats que van travessar la porta que separa el món dels dibuixos del món real i des d'una casa, propietat del malvat Sr. Pla, gestionen el Club Super3.

En Roc i la Pati Pla, l'esportista neboda del Sr. Pla, són els intèrprets de la majoria de cançons, però la Lila a "Ningú no m'entén", en Fluski a "Tinc la clau" i el malvat Sr. Pla a "Per a vosaltres, Sr. Pla" també tenen tema propi.
Anar al contingut