Estrena mundial al canal Super3

Arriba la sisena temporada d'"Espies de veritat"

El canal estrena, en exclusiva mundial, dotze capítols de la nova temporada de la sèrie "Espies de veritat". El mateix cap de setmana es podrà veure un especial "Espies de la família del Super3 Extra" i la pel·lícula "Espies de veritat: la pel·lícula".

Els nous capítols de la sisena i fins ara última temporada de la sèrie "Espies de veritat" es podran veure en estrena mundial a Catalunya, ja que el canal Super3 serà el primer canal televisiu que els emetrà a tot el món. L'estrena de dotze d'aquests nous capítols serà el cap de setmana del 15 i 16 de juny i es podran veure, tant dissabte com diumenge, al matí, a partir de les 10.45; i a la tarda, a partir de les 19.30. Els catorze capítols restants d'aquesta sisena temporada s'estrenaran al setembre.

A més, el programa "La família del Super3 Extra", que s'emet dissabte a les 15.15, estarà dedicat a "Espies de veritat" i recollirà una selecció de gags centrats en la sèrie, en què es podrà veure en Pau, en Roc i en Fluski disfressats de les tres glamuroses espies.

I diumenge a la tarda, a les 15.45, s'emetrà el llargmetratge "Espies de veritat: la pel·lícula". El film comença quan la WOOHP fitxa tres adolescents de Beverly Hills per fer d'agents secrets: l'Alex, la Clover i la Sam. Després d'un entrenament molt dur, arriba la primera missió de les Espies de Veritat: localitzar en Peppy Wolfman, tot un mestre amb les mascotes. Aviat descobriran que ell i uns quants companys de classe més han estat víctimes d'una abducció després de ser fabulats.

També en anglès
Aquests nous capítols de la sèrie "Espies de veritat" també es podran seguir en anglès per televisió, fent servir el sistema dual. A més, la versió anglesa d'aquests capítols també es podrà veure a la web del Super3, dins de l'etiqueta "Super English Day".

Més propostes a super3.cat
La web del Super3, super3.cat, dedicarà una pàgina especial a l'estrena mundial dels nous capítols d'"Espies de veritat". A més de la informació referida a la sèrie, com els horaris d'emissió, la web oferirà la possibilitat de veure els nous capítols, tant en directe durant l'emissió per televisió, com durant els set dies posteriors a l'estrena.

Aquesta plana especial també contindrà un joc de la sèrie i diversos fons de pantalla d'"Espies de veritat", que es podran descarregar.

"Espies de veritat": un llarg recorregut d'èxit
La sèrie francocanadenca "Espies de veritat" es va començar a produir l'any 2001 i el canal Super3 la va estrenar l'any 2002. Des d'aleshores, s'han creat 156 episodis, inclosos els de l'última temporada, la sisena. La sèrie ha esdevingut un èxit mundial i ha estat difosa per televisions dels cinc continents.

"Espies de veritat" explica les aventures de tres amigues, la Sam, la Clover i l'Alex, que viuen en un barri de Los Angeles i que estudien primer a l'institut i, després, a la universitat. Però, a més d'estudiants, elles són agents secrets, és a dir, espies professionals que treballen per a la WHOOP, una organització secreta de protecció de la humanitat, que té la seu central a Los Angeles. Quan el seu cap, en Jerry, les necessita, les porta ràpidament cap a la WOOHP, les equipa amb tota mena de gadgets sofisticats i les envia a les missions més sorprenents. Tot i que totes tres tenen en comú que són modernes, independents i amants de l'aventura, tenen personalitats ben diferents.

Sam
És pèl-roja, intel·lectual, la més madura de totes tres i la que toca més de peus a terra. És molt bona alumna, però sense ser gens repel·lent. Quan s'ha de tenir el cap fred i fer servir la lògica per trobar solucions als problemes que se'ls presenten, la Sam és la persona indicada. És la que resol els conflictes de la manera més pràctica, tant a classe com quan estan de missió.

Clover
És la rossa i la més popular de totes tres. Sempre a la moda, actua més aviat de manera impulsiva, sense pensar-se gaire les coses. Potser és per això que sempre s'enamora. És atlètica, àgil, forta, valenta i no s'ho pensa mai dues vegades a l'hora d'entrar en acció. Això sí, darrere d'aquesta actitud desafiant, hi amaga un gran sentit de l'amistat i seria incapaç de trair la gent que estima.

Alex
És la morena i la més petita de totes tres. Potser queda una mica a l'ombra de les seves dues companyes, a qui admira moltíssim, però això sí, faria qualsevol cosa perquè la Sam i la Clover continuessin sent les seves millors amigues. És un xic ingènua i sovint no s'adona dels perills que l'envolten; per això tant els dolents com els seus propis amics l'enreden amb tanta facilitat.
Anar al contingut