Primera emissió

"Ànima" s'estrena al 33

La convidada en aquest primer programa serà Eulàlia Valldosera, un dels valors més sòlids de l'art contemporani català. A més, veurem un reportatge sobre Allan Moore, el creador del còmic "Watchmen".

"Ànima" s'estrena, amb una entrevista al plató amb Eulàlia Valldosera (Vilafranca del Penedès, 1962), un dels valors més sòlids de l'art contemporani català, consagrada en una exposició a la Fundació Tàpies l'any 2000, i de la qual el Museo Centro de Arte Reina Sofía presenta aquests dies una exposició de gran format titulada "Dependències".

El programa presentarà també un reportatge sobre Allan Moore, el creador del còmic "Watchmen", referència de la novel·la gràfica contemporània i inspirador de la pel·lícula del mateix nom acabada d'estrenar.

Visitarem la Nau Ivanow, en el moment que es representa "Ricard II", dirigida per Carme Portacelli. La Locomotora Negra i la Coral Sant Jordi hi estan assajant un espectacle sobre textos de Salvador Espriu.

També visitarà el plató Albert Pèlach, director de la Setmana del Llibre en Català, per comentar com està funcionant. I connectarem amb Txell Bonet, presentadora del programa Cabaret Elèctric d'ICATfm, per comentar algunes peripècies culturals del cap de setmana.

I a més, l'actuació en directe del grup barceloní Divinas i la seva reinterpretació de la música dels anys 40.
Anar al contingut