Taller.doc

"Alquimistes" a "Taller.doc"

El programa sobre obres de joves realitzadors del 33, "Taller.doc", emet el documental "Alquimistes", de Joan Noguera i Eli Rodríguez.

"Taller.doc" emet el documental "Alquimistes":

Sinopsi


La companyia Alquimistes és un grup de teatre format quasi exclusivament per discapacitats psíquics. El 2002 la companyia es va embarcar en un nou projecte: protagonitzar el curtmetratge en 35 mm "2+2=5". Tres anys més tard el curtmetratge és seleccionat per participar en el Festival de Cinema de Sant Sebastià. Quan els membres de la companyia reben la notícia decideixen anar a Sant Sebastià per assistir a la projecció del curt i a l'entrega de premis.


Els autors

Joan Noguera Tugores

Joan Noguera és estudiant de Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment cursa el darrer any de la llicenciatura i "Alquimistes" és la seva primera obra en l'àmbit del documental.

Eli Rodríguez Espelta

Eli Rodríguez és estudiant de Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment cursa el darrer any de la llicenciatura i "Alquimistes" és la seva primera obra en l'àmbit del documental.
Anar al contingut