Bojos per les sèries

Alicia Pérez, la Marta de "La Riera", a "Divendres"

L'imperdonable error amb l'amoníac aquesta setmana porta la Marta a la tertúlia de "La Riera". I amb el Dr. Estivill parlarem dels pros i els contres de les diverses superfícies per dormir.

Nova edició a "Divendres" de la tertúlia de "La Riera" amb David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas. Avui tenim de convidada Alícia Pérez, la Marta a la sèrie. Amb ella parlarem de la seva relació amb l'Ernest i de l'imperdonable error amb l'amoníac aquesta setmana. Un incident que a la Nora li ha costat una rebaixa de sou... en temps de crisi! També ens fixarem en la Mercè, a qui l'estrella Michelin no deixa dormir, i de la "solució" que ha trobat el Balló per fer efectiva la seva paternitat: buscar una mare de lloguer.

Avui també parlarem dels pros i els contres de les diverses superfícies per dormir. Quines precaucions hem de prendre abans de posar-nos a dormir en una hamaca, un sofà o al seient d'un avió? Aquestes i altres preguntes ens les respondrà el doctor Eduard Estivill.

I ens acomiadem de Carles Pérez, durant els seus darrers dies com a defensor de l'audiència de TV3. Coneixerem de primera mà les queixes dels espectadors de les últimes setmanes.

I per finalitzar gaudirem de la música en directe de Joan Masdéu, que ens interpretarà el tema "El carrer dels jocs florals".
Anar al contingut