Estrena de la temporada

Albert Om visita Teresa Gimpera a "El convidat"

En el primer capítol, l'Albert Om viatjarà en el temps. Se'n va a passar un cap de setmana amb l'actriu més guapa dels anys 60.

Una dona que ha enamorat tots els homes d'una generació. Una model que, en aquella època, li deien que era més famosa que en Franco.

El viatge a la vida íntima de Teresa Gimpera és tot emoció. L'Albert comprovarà com és la bellesa quan es fa vella. Coneixerà el marit de la Teresa, en Craig, un actor californià que ho va deixar tot per ella. Són una parella amb una història d'amor de pel·lícula. Es van convertir en el Brad Pitt i l'Angelina Jolie de l'època. Una època en què van trencar molts esquemes. I molts cors.

La Teresa organitzarà un dinar amb la seva família. Amb besnéts, néts i els seus fills. Un dinar on hi faltarà algú especial, el seu fill Joan, que va morir. Però la Teresa és una dona amb entusiasme i optimisme. I això es notarà. L'Albert l'animarà a recordar quan sortia de nit i tots els homes s'hi fixaven i li proposarà d'anar al Luz de Gas. Veurem a quina hora se'n van a dormir.

El programa

"El convidat" és un espai setmanal de 50 minuts dirigit i presentat per Albert Om. El programa, que depèn del Departament de Nous Formats de TVC, és un documental d'entreteniment ("docutainment") que narra el viatge d'Albert Om al món més íntim d'un personatge.

El periodista, que ha rebut durant cinc anys al plató de TV3 més de 2.000 convidats, ara n'ha triat 13 per viatjar al seu món més personal. Ara es canvien els papers. Om és "El convidat", i ells, els amfitrions. El de Taradell ha conviscut dos dies amb cadascun dels personatges, a dins i a fora de casa seva, amb tot el que això significa: compartir espais, família, àpats, nit, activitats d'oci i conversa.

Així, doncs, el programa ofereix a l'espectador la possibilitat de sentir-se convidat a casa del protagonista i accedir al món més íntim i personal d'una gent que no l'ha ensenyat mai i que, probablement, tampoc no ho faria si el convidat no fos l'Albert Om.
Anar al contingut