Dos dies molt madrilenys

Albert Om és "El convidat" de Pedro Ruiz

L'humorista català s'emportarà el seu convidat a la urbanització de luxe on viu, al Beverly Hills de Madrid. L'hospitalitat de l'amfitrió, i la bona sintonia, no esborraran les seves diferències en la manera de veure el país.

Els dos dies que l'Albert Om passarà amb el Pedro Ruiz seran molt madrilenys. L'humorista català s'emportarà el seu convidat a la urbanització de luxe on viu: al Beverly Hills de Madrid, en una casa situada a un quart de la ciutat. Allà, l'Albert entrarà en una finca molt gran per a una persona, el Pedro, que viu sol. Que li agrada estar sol. Una casa plena de records que són la prova que Pedro Ruiz, durant anys, era sinònim d'èxit total.

L'hospitalitat de Pedro Ruiz, i la bona sintonia, no esborraran les seves diferències en la manera de veure el país. Unes discrepàncies que es posaran de manifest a l'hora de veure un partit de la selecció espanyola de futbol. Però les qüestions polèmiques no s'acaben aquí. Pedro Ruiz juga sovint amb els veterans del Madrid, i aquesta vegada hi ha convidat l'Albert, a qui anuncia que haurà de jugar amb la samarreta del Reial Madrid. Veurem si l'Albert ho accepta o no. A la ciutat esportiva, "El convidat" coneixerà antics jugadors del Reial Madrid com Butragueño o Santillana, i comprovarà que Ruiz, amb més de 60 anys, està en plena forma física.

Durant aquesta convivència a Madrid, conversaran de diversos temes i en diferents indrets: a Casa Lucio, prenent el sol a la piscina de la finca, al teatre o a l'històric Café Gijón de les tertúlies literàries.
Anar al contingut