Debat

"Àgora" en desconnexió per: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona"

Aquest dilluns, edició especial del programa amb motiu de les eleccions al Parlament, que s'emetrà en desconnexió per a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona i en què s'abordaran temes específics de les diferents demarcacions.

Xavier Bosch conduirà el debat per a Barcelona amb els candidats de les diferents formacions amb representació parlamentària que ocupen el número dos a les llistes: Joana Ortega, de CiU; Maurici Lucena, del PSC; Manuel Reyes, del PPC; Dolors Camats, d'ICV-EUiA; Marta Rovira, d'ERC; Jordi Cañas, de Ciutadans, i Uriel Bertran, de SI.

Agustí Forné conduirà el debat per a Tarragona, amb els caps de llista: Albert Batet, de CiU; Xavier Sabaté, del PSC; Rafael Luna, del PPC; Josep Andreu, d'ERC; Hortènsia Grau, d'ICV-EUiA; Matías Alonso, de Ciutadans, i Albert Pereira, de SI.

Carolina Gili, per a Lleida, amb els caps de llista de les diferents formacions amb representació parlamentària: Albert Batalla, de CiU; Àngel Ros, del PSC; Dolors López, del PPC; Josep Cosconera, d'ERC; Sara Vilà, d'ICV-EUiA; Santi Costa, de SI, i Ángeles Ribes, de Ciutadans.

Isabel Pascual, de Girona, conduirà el debat amb els caps de llista gironins: Santi Vila, de CiU; Juli Fernández, del PSC; Roger Torrent, d'ERC; Marc Vidal, d'ICV-EUiA; Enric Millo, del PPC; Toni Strubell, de SI, i Jean M. Castel, de Ciutadans.

L' "Àgora" d'aquesta setmana s'emetrà dintre del seu horari habitual, les 23.30, però amb una durada de 90 minuts.
Anar al contingut