Catalans arreu del món

"Afers exteriors" viatja al Pakistan

Miquel Calçada visita aquest país i hi descobreix els seus problemes i contradiccions, l'etern enfrontament amb l'Índia i les diferències abismals amb la nostra societat.

Aquest dilluns, 3 de febrer, un nou capítol d'"Afers exteriors", dirigit i conduït per Miquel Calçada, que mostra què fan els catalans en diferents llocs del món.

En aquesta entrega el programa viatja al Pakistan, un país amb problemes i contradiccions, amb monges amb una doble vida, tractors aquàtics i gent que dóna solucions. Es veurà el dur i etern enfrontament que hi ha amb l'Índia.

A Lahore es donarà a conèixer la Pilar Vila Sanjuan, religiosa de Jesús-Maria, crítica amb la realitat amb què ha de conviure diàriament.

A Islamabad Robert E. Navarro, periodista "freelance" de Torrent, detallarà el tracte que cal tenir al Pakistan amb les dones.

Miquel Calçada anirà al cinema amb el periodista Pau Miranda per descobrir que la cua per entrar-hi també està segregada per gèneres.

Umair Dan, un pakistanès que estudia Ciències Polítiques a la UAB, ajudarà a entendre les diferències abismals entre el seu país d'origen i la nostra societat.
Anar al contingut