Nou èxit de la sèrie

Adaptació italiana de "Polseres vermelles"

El 15 de gener s'estrena a la RAI1, "Braccialetti rossi", l'adaptació de la sèrie dirigida per Pau Freixas, creada per Albert Espinosa i produïda per TV3 i Filmax, "Polseres vermelles", que acaba de guanyar un Premi Ondas a la millor sèrie de televisió a nivell estatal.

"Braccialetti rossi" es va començar a rodar el 15 de juliol a la Pulla, al sud d'Itàlia. Una adaptació escrita per Sandro Petraglia i sota la direcció de Giacomo Campiotti, un expert en grans produccions italianes i amb una gran carrera televisiva. Aquest és el primer país on es duu a terme l'adaptació de la sèrie, que serà emesa per RAI1 a partir del 15 de gener amb el títol de "Braccialetti rossi". Per aquesta cadena líder italiana es tracta d'una de les apostes important de ficció per a la temporada que ve.
 
L'adaptació és possible gràcies a la coproducció entre la productora espanyola Big Bang Media ("Homicidios"), la italiana Palomar amb RaiFiction ("Il Commissario Montalbano", un gran fenomen televisiu a Itàlia i basat en les novel·les d'Andrea Camilleri") i Funwood Ibérica.
 
"Braccialetti rossi" tindrà sis capítols, segons ha explicat Albert Espinosa" a "El matins de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas. Cada capítol de la producció italiana serà com dos de la sèrie original. Una adaptació en què, segons Espinosa, "han copiat molt l'essència, perquè van parlar amb el Pau i amb mi i han copiat molt l'essència del que era el Polseres original i han viscut junts tots els polseres allà, en una mateixa casa, durant quatre mesos, i jo crec que serà una adaptació preciosa".
 
Aquests "braccialetti" són: Carmine Bruschini (Leo, "el líder"), Brando Pacitto (Vale, el segon líder), Aurora Ruffino (Cristina, "la noia"); Pio Luigi Piscicelli (Toni "el llest"), Mirko Trovato (Davide "el guapo") i Lorenzo Guidi, (Rocco "l'imprescindible").
 
La música, tan imprescindible en la sèrie "Polseres vermelles", també ha estat tractada amb cura per a l'adaptació italiana. En la banda sonora de "Braccialetti rossi" hi participaran artistes de primera categoria ja confirmats, com Laura Pausini, Tiziano Ferro, Vasco Rossi i Emma.
 
Espinosa, també en declaracions a "El matins de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, s'ha mostrat eufòric per la notícia del Premi Ondas a la millor sèrie estatal que es va saber ahir: "amb aquesta sèrie és un no parar de felicitat, però ahir va ser desbordant perquè no ho esperàvem.  Amb el primer que vaig parlar va ser amb el Pau i realment una felicitat de, de que és un premi per a tot l'equip i una sensació increïble".
 
"Polseres vermelles" ha traspassat fronteres a través de Filmax, qui s'encarrega de la distribució internacional de la sèrie. Ja s'ha pogut veure a les espanyoles Antena 3, Neox i TNT, on també van provocar una autèntica allau de fans, a la mexicana TV Azteca i a la nord-americana VME.  La sèrie s'emet des del 18 de setembre al canal argenti Telefé amb un gran èxit d'audiència.

Pots escoltar l'entrevista completa a Albert Espinosa i Pau Freixas a "El matins de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas.
Anar al contingut