"Sonita"

"SONITA" EMISSIÓ: dimecres 24 de gener, a les 23.00, al 33, 30 dies a Internet (GEO blocat a Espanya) Un retrat fascinant d'una noia en explosió

"SONITA"

EMISSIÓ: dimecres 24 de gener, a les 23.00, al 33, 30 dies a Internet (GEO blocat a Espanya)

Un retrat fascinant d'una noia en explosió creativa que contrasta amb la manca de llibertat en la societat on li ha tocat viure.
Sonita és una noia afganesa de 18 anys que ha entrat a l'Iran sense papers i es busca la vida als suburbis de Teheran, mentre lluita per fer realitat el seu somni: convertir-se en cantant de rap. Però la passió per la música xoca amb els plans de la seva mare, que vol casar-la a canvi de diners. Fins i tot ja ha posat preu a la núvia: 9.000 dòlars.A través de les seves cançons i videoclips de baix pressupost descobrim una artista carismàtica, decidida a parlar de la dura realitat que l'envolta amb una honestedat corprenedora. Com pot alliberar-se d'un entorn de repressió i viure la vida que desitja? L'èxit a YouTube del videoclip Brides for Sale, cançó inspirada en la seva lluita, obre una porta d'esperança per canviar el seu destí.

Dirigit per Rokhsareh Ghaemmaghami

Premis i festivals

Gran Premi del Jurat i Premi del Públic - Sundance. Estats Units, 2015.
Premi del Públic i Premi DOC U - IDFA. Països Baixos, 2015
Premi del Públic - One World. República Txeca, 2016.
Hot Docs. Canadà, 2016.
DocsBarcelona - Pel·lícula inaugural. Catalunya, 2016.


Anar al contingut