AL 3XL.NET

3xl.net emetrà "Cinturó negre: sigueu valents, nois!" el pròxim 6 de desembre

Dilluns s'emetrà la pel·lícula de la sèrie del 3xl.net que té com a protagonista una noia amb un gran talent per al judo.

El proper dilluns, 6 de desembre, a partir de les 13.35, 3xl.net emetrà "Cinturó negre: sigueu valents, nois!", una pel·lícula on es barreja l'esport, la comèdia i les escenes romàntiques.

La protagonista d'aquest film és Yawara Inokuma, una noia que té un gran talent per al judo i que s'està preparant intensament per participar en els Jocs Olímpics de Barcelona. El seu avi, Jigoro Inokuma, és excampió de judo del Japó i ha sigut el que l'ha iniciat en aquest esport.

Yakura entrena els nois de Gingko perquè guanyin l'últim torneig de l'escola de primària contra l'equip de Laiza. Però els seus alumnes estan una mica desanimats: només queda un mes per a l'esdeveniment i no es veuen capaços de poder vèncer els seus rivals.

La protagonista farà tot allò que estigui a les seves mans per demostrar-los que treballant dur arribaran a ser els millors. Malgrat tot, el camí per aconseguir-ho no serà fàcil, perquè Sayaka Honami, encarregada de l'equip de Laiza i eterna enemiga de Yakura, li posarà tants entrebancs com pugui.


FITXA TÈCNICA

Guió: Naoki Urasawa
Direcció: Hiroko Tokita
Producció: Yomiuri TV i Kitty Films
Anar al contingut