Cada vegada són més les persones que s'atreveixen a reinventar casa seva amb les seves pròpies idees i mans. Qui no ha fet alguna vegada de paleta, pintor o interiorista?

"3r 3a" vol reflectir tot això al llarg de dotze capítols de mitja hora. Com ens agrada viure avui dia i què estem disposats a fer per aconseguir-ho. No és un programa de bricolatge estricte, sinó que vol mostrar la relació de diversos personatges amb casa seva. Uns reformen el pis perquè volen canviar de vida, altres perquè els augmenta la família, altres perquè volen treballar i viure en el mateix espai...

Aquest programa és un espai d'habitatge i decoració fet a través del seguiment d'històries de persones i de les seves vivendes. Com resolen espais? Com s'adequa la reforma al caràcter, les necessitats i la capacitat econòmica de cadascú?

A cada capítol es presenta el personatge i se'l vincula amb la reforma de casa seva. El mateix amfitrió explica en primera persona el que vol i com aconsegueix portar a la pràctica la idea que en té. La càmera el segueix a botigues, antiquaris, tallers... i va mostrant el treball de rehabilitació.

A més, a cada capítol, depenent de com s'articuli el canvi de la vivenda, s'ofereixen petits reportatges de servei vinculats al tema, que es presenten amb un to objectiu: apunts de disseny, arquitectura, decoració, com buscar pis...
Anar al contingut