• La petjada més profunda

  El 30 minuts acaba la seva temporada amb una reflexió sobre el canvi climàtic que estem vivint. La intervenció humana sobre el planeta és tant decisiva com ho van ser els grans canvis geològics de la història de la terra i que, pot, fins i tot, ser més irreversible per la continuïtat de la humanitat, que els fenòmens geològics que han anat canviant el planeta.

 • De vacances a Txernòbil

  Aquest any n'ha fet 33 que Txernòbil va patir el pitjor accident nuclear de la història, qualificat com un accident de nivell 7, el màxim previst en l'Escala Internacional d'Accidents Nuclears o INES (International Nuclear Event Scale).

 • La màfia es rejoveneix

  La Camorra napolitana i la 'Ndrangheta calabresa són els principals grups mafiosos d'Itàlia i dues de les organitzacions criminals més grans del món.

 • L'estat de salut del català

  Un reportatge neix de la flaire d'un conflicte, de la necessitat de constatar el que es llegeix, s'intueix i preocupa. I d'aquí ha nascut, també, "Llenguaferits". El català preocupa. I ocupa. Milers de tuits, articles, minuts de ràdio, televisió...

 • Lliçons d'urbanisme des de la Costa Brava

  L'urbanisme és un tema per a experts i no sempre és fàcil d'entendre, però quan s'entoma un reportatge com el "30 minuts" "Salvar la Costa Brava", no queda més remei que agafar el toro per les banyes