• L'ÀNGEL DE NANJING
  Veure vídeo

  L'ÀNGEL DE NANJING

  El pont sobre el Riu Yangtze a Nanjing és un dels ponts més famosos de la La Xina. També és el lloc més popular al món per suïcidar-se. Durant els últims 11 anys Chen-Si ha evitat que es suïcidessin més de 300 persones.

 • Les guerres del Besòs
  Veure vídeo

  Les guerres del Besòs

  Centenars de veïns del barri del Besòs estan en peu de guerra, des de fa mig any, amb el lema: "Fuera okupas y camellos". Protesten contra els ocupants d'una desena de pisos, alguns dels quals es dediquen al petit tràfic de drogues.

 • El frau del dièsel
  Veure vídeo

  El frau del dièsel

  El cas Volkswagen ha destapat el frau de les emissions dels motors dièsel. El gegant de l'automoció europea va optar per manipular el software dels seus cotxes per complir amb una normativa de contaminació cada cop més estricta. Quan surten a la carretera les emissions dels seus vehicles es disparen.

 • Embarassades i encadenades
  Veure vídeo

  Embarassades i encadenades

  La llei que condemna als Emirats Àrabs Units moltes dones embarassades fora del matrimoni

 • No puc viure sense tu
  Veure vídeo

  No puc viure sense tu

  Un aparell ha irromput a les nostres vides per ocupar tots i cadascun dels nostres espais de relació. Com estan canviant els mòbils el nostre dia a dia? Com estan afectant les nostres capacitats d'atenció i de concentració? Som nosaltres qui els controlem o ens controlen ells a nosaltres?

 • Els fills del pecat
  Veure vídeo

  Els fills del pecat

  La història que va sacsejar Irlanda i el món: la fossa comuna amb més de 800 nens fills de mares solteres.

 • I tu, vacunes?
  Veure vídeo

  I tu, vacunes?

  Cada cop hi ha més famílies que decideixen, per un motiu o un altre, no vacunar els seus fills. Aquest és un fet que preocupa, i molt, les autoritats sanitàries. 

 • Una família Siriana
  Veure vídeo

  Una família Siriana

  Darrere l'onada de refugiats que ha arribat a Europa, hi ha la història de moltes famílies dividides. En el 30 minuts d'aquest diumenge, quatre germans separats per la guerra a Síria parlen del seu exili des de Suècia, Alemanya, Noruega i Turquia.

 • MH17, el vol de la mort
  Veure vídeo

  MH17, el vol de la mort

  La investigació periodística sobre un dels fets que van trasbalsar el món: l'atac contra l'avió de passatgers MH17 sobre Ucraïna.

 • Collita 2015
  Veure vídeo

  Collita 2015

  "Collita 2015" s'ha centrat en les dues zones productores catalanes més allunyades geogràficament: l'Empordà i la Terra Alta. Coincideixen en una generació de joves formats per a la vitivinicultura que han apostat per la qualitat a partir de les varietats autòctones, com les garnatxes i les carinyenes.

 • Fugir d'Estat Islàmic
  Veure vídeo

  Fugir d'Estat Islàmic

  Més de quatre milions de dones viuen sotmeses a Estat Islàmic. Una xarxa secreta intenta salvar tantes dones com pot.

 • El preu del porc
  Veure vídeo

  El preu del porc

  La indústria porcina té un gran pes a Catalunya i és una de les principals a Europa. El tractament dels purins, la seva gestió, és l'altra cara de la moneda. Com s'aborda a Catalunya?

 • Pensions, una qüestió vital
  Veure vídeo

  Pensions, una qüestió vital

  Les pensions depenen de les generacions que venen al darrere. Per això, en un context de crisi, sovint hi ha por a no cobrar la pensió. Quin és el seu futur?

 • Nens que no vénen de París
  Veure vídeo

  Nens que no vénen de París

  Un reportatge sobre la gestació subrogada, els mal anomenats "ventres de lloguer"
  "No els dono el nen, els torno el nen, perquè no és el meu fill." 

 • Titulats i endeutats
  Veure vídeo

  Titulats i endeutats

  Cada any, milions d'estudiants nord-americans s'endeuten per poder pagar els estudis. Uns préstecs que han esdevingut una nova bombolla financera.

 • Parlem?
  Veure vídeo

  Parlem?

  Per primer cop en més de 100 anys de catalanisme polític, l'independentisme s'ha convertit en la força hegemònica a Catalunya. Les candidatures de Junts pel Sí i de la CUP han aconseguit la majoria absoluta al Parlament.

 • Kos, en primera línia
  Veure vídeo

  Kos, en primera línia

  L'illa grega de Kos, a tan sols tres milles nàutiques de la costa turca, és una de les portes d'entrada a Europa dels refugiats de la guerra i de la pobresa.

 • L'Orquestra Plateria, una història
  Veure vídeo

  L'Orquestra Plateria, una història

  L'Orquestra Plateria va néixer quan Franco encara era viu. S'havia format per a una única actuació: la revetlla de Cap d'Any del 1974 al mític Zeleste, el local de Barcelona on es reunien els "hippies", els progres i els músics més avançats de l'època. 

 • Injecció letal
  Veure vídeo

  Injecció letal

  El Tribunal Suprem dels EUA certifica la injecció letal amb el fàrmac midazolam, inclòs en un còctel que tortura els executats, segons denuncien familiars, associacions i testimonis.

 • Construcció , zona zero
  Veure vídeo

  Construcció , zona zero

  Hem après dels errors del passat, per evitar un altre cop una nova bombolla immobiliària? Fins a quin punt cal més obra nova?