Parlem?
Per primer cop en més de 100 anys de catalanisme polític, l'independentisme s'ha convertit en la força hegemònica a Catalunya. Les candidatures de Junts pel Sí i de la CUP han aconseguit la majoria absoluta al Parlament.
Kos, en primera línia
L'illa grega de Kos, a tan sols tres milles nàutiques de la costa turca, és una de les portes d'entrada a Europa dels refugiats de la guerra i de la pobresa.
L'Orquestra Plateria, una història
L'Orquestra Plateria va néixer quan Franco encara era viu. S'havia format per a una única actuació: la revetlla de Cap d'Any del 1974 al mític Zeleste, el local de Barcelona on es reunien els "hippies", els progres i els músics més avançats de l'època.
Injecció letal
El Tribunal Suprem dels EUA certifica la injecció letal amb el fàrmac midazolam, inclòs en un còctel que tortura els executats, segons denuncien familiars, associacions i testimonis.
Construcció , zona zero
Hem après dels errors del passat, per evitar un altre cop una nova bombolla immobiliària? Fins a quin punt cal més obra nova?
El dinar de La Camarga
Per què es va gravar la conversa del dinar entre Victoria Álvarez i Alícia Sánchez-Camacho al restaurant La Camarga?
FIFA: el preu del futbol
La dimissió de Joseph Blatter, quatre dies després de ser reelegit, qüestiona globalment la FIFA, assetjada per denúncies de corrupció.
Desmuntant Laietana
Un reportatge que aborda el perquè de la fi de Caixa Laietana en el context de la desaparició de les caixes d'estalvi catalanes.
El viatge de Shetraj
Els dos terratrèmols soferts pel Nepal han deixat el país exhaust: més de 8.000 morts i 2,5 milions de persones sense casa.
El cos del delicte
"El cos del delicte" és el resultat d'un treball d'investigació de més de dos anys, durant els quals hem entrevistat el convicte Ramon Laso per coneixe'l.
Al rescat del naufragi
Itàlia ha de fer front, gairebé en solitari, a la tragèdia humana en aigües del Mediterrani
El poder de les armes
Com és que l'Associació Nacional del Rifle, a pesar del trauma dels Estats Units amb les armes, aconsegueix impedir qualsevol regulació i control sobre la qüestió?
Ni vius ni morts
Des que l'any 2006 el president Felipe Calderón va declarar la guerra contra el narcotràfic, a Mèxic, han desaparegut més de 23.000 persones. Moltíssimes més han estat assassinades.
On són les abelles?
La desaparició en massa dels ruscos als nostres països ha encès els senyals d'alarma. Estudis científics apunten a un dels culpables: els neonicotinoides.
Suïcidi, la mort evitable
544 persones es van suïcidar el 2013 a Catalunya, exactament el doble de les morts per accidents de trànsit. Però la xifra de suïcidis no rep ni molt menys la mateixa divulgació, i encara menys campanyes de prevenció.
Violada i condemnada
A l'Índia, la policia registra cada 22 minuts una agressió sexual contra una dona. El rebuig familiar i social, amb la complicitat oficial, condemna la víctima una segona vegada.
Rodejats per Estat Islàmic
El relat de la lluita titànica kurda per alliberar la ciutat i regió de Sinjar, al nord de l'Iraq, del setge d'Estat Islàmic.
Precaris
La precarietat laboral, com l'atur, s'ha estès com una epidèmia, amb uns efectes personals i socials preocupants. Ha arribat per quedar-s'hi?
Videojocs, la seducció imparable
La indústria del videojoc ja supera amb escreix la cinematogràfica i la musical. Quin és el secret del seu èxit? Qui i què hi ha darrere dels videojocs?
Un de cada quatre
Els últims anys, entitats com Unicef o Càritas han alertat que entre el 25 i el 30 per cent dels nens estan en risc de pobresa.