• El meu pare és un maltractador
  Veure vídeo

  El meu pare és un maltractador

  La violència masclista des del punt de vista dels menors

 • Desarmar Estat Islàmic
  Veure vídeo

  Desarmar Estat Islàmic

  Encara hi ha qui s'està mobilitzant des de Catalunya per afegir-se a Estat Islàmic? Hi ha alguna manera per aconseguir contrarestar la narrativa jihadista, desmuntar el seu discurs i evitar que altres s'hi afegeixin?

 • El referèndum impossible
  Veure vídeo

  El referèndum impossible

  El referèndum sobre la independència de Catalunya ha estat planant sobre les negociacions per formar govern a Espanya. Si el PSOE hagués acceptat la possibilitat de fer una consulta -tal com havia proposat Podem-, probablement faria mesos que a Espanya hi hauria un govern ampli d'esquerres.

 • Essence du Bénin
  Veure vídeo

  Essence du Bénin

  Des de fa quatre dècades, els traficants beninesos s'han enriquit gràcies al negoci del contraban de benzina nigeriana per tot el territori del Benín.

 • Les àvies de Txernòbil
  Veure vídeo

  Les àvies de Txernòbil

  30 anys després de la catàstrofe de Txernòbil, a la zona nuclear d'accés prohibit i solitària regna la desolació... excepte per unes àvies irreductibles.

 • #BlackLivesMatter - Les vides dels negres són importants
  Veure vídeo

  #BlackLivesMatter - Les vides dels negres són importants

  El reportatge #BlackLivesMatter, emès pel "30 minuts" el 2016, torna a estar aquests dies més d'actualitat que mai. El treball mostra com una creixent generació d'activistes dels drets civils va començar a emergir als Estats Units ara fa cinc anys. Lluny d'eliminar-se les desigualtats racials, cada vegada són més els que criden que "les vides dels negres són importants"

 • Trànsit, menors transsexuals
  Veure vídeo

  Trànsit, menors transsexuals

  Històricament s'ha associat la transexualitat al món dels adults però cada cop hi ha més nens i nenes que, ja de ben petits, expliciten clarament la seva disconformitat amb el gènere que se'ls va assignar en nèixer.

 • Vols de deportació
  Veure vídeo

  Vols de deportació

  Aquest reportatge explora el món ocult dels vols especials de deportació de migrants que practica l'estat español: la dinàmica policial que generen, les irregularitats que denuncien les víctimes i com afecta els migrants i les seves famílies viure permanentment sota sospita amb l'amenaça de l'expulsió.

 • L'ÀNGEL DE NANJING
  Veure vídeo

  L'ÀNGEL DE NANJING

  El pont sobre el Riu Yangtze a Nanjing és un dels ponts més famosos de la La Xina. També és el lloc més popular al món per suïcidar-se. Durant els últims 11 anys Chen-Si ha evitat que es suïcidessin més de 300 persones.

 • Les guerres del Besòs
  Veure vídeo

  Les guerres del Besòs

  Centenars de veïns del barri del Besòs estan en peu de guerra, des de fa mig any, amb el lema: "Fuera okupas y camellos". Protesten contra els ocupants d'una desena de pisos, alguns dels quals es dediquen al petit tràfic de drogues.

 • El frau del dièsel
  Veure vídeo

  El frau del dièsel

  El cas Volkswagen ha destapat el frau de les emissions dels motors dièsel. El gegant de l'automoció europea va optar per manipular el software dels seus cotxes per complir amb una normativa de contaminació cada cop més estricta. Quan surten a la carretera les emissions dels seus vehicles es disparen.

 • Embarassades i encadenades
  Veure vídeo

  Embarassades i encadenades

  La llei que condemna als Emirats Àrabs Units moltes dones embarassades fora del matrimoni

 • No puc viure sense tu
  Veure vídeo

  No puc viure sense tu

  Un aparell ha irromput a les nostres vides per ocupar tots i cadascun dels nostres espais de relació. Com estan canviant els mòbils el nostre dia a dia? Com estan afectant les nostres capacitats d'atenció i de concentració? Som nosaltres qui els controlem o ens controlen ells a nosaltres?

 • Els fills del pecat
  Veure vídeo

  Els fills del pecat

  La història que va sacsejar Irlanda i el món: la fossa comuna amb més de 800 nens fills de mares solteres.

 • I tu, vacunes?
  Veure vídeo

  I tu, vacunes?

  Cada cop hi ha més famílies que decideixen, per un motiu o un altre, no vacunar els seus fills. Aquest és un fet que preocupa, i molt, les autoritats sanitàries. 

 • Una família Siriana
  Veure vídeo

  Una família Siriana

  Darrere l'onada de refugiats que ha arribat a Europa, hi ha la història de moltes famílies dividides. En el 30 minuts d'aquest diumenge, quatre germans separats per la guerra a Síria parlen del seu exili des de Suècia, Alemanya, Noruega i Turquia.

 • MH17, el vol de la mort
  Veure vídeo

  MH17, el vol de la mort

  La investigació periodística sobre un dels fets que van trasbalsar el món: l'atac contra l'avió de passatgers MH17 sobre Ucraïna.

 • Collita 2015
  Veure vídeo

  Collita 2015

  "Collita 2015" s'ha centrat en les dues zones productores catalanes més allunyades geogràficament: l'Empordà i la Terra Alta. Coincideixen en una generació de joves formats per a la vitivinicultura que han apostat per la qualitat a partir de les varietats autòctones, com les garnatxes i les carinyenes.

 • Fugir d'Estat Islàmic
  Veure vídeo

  Fugir d'Estat Islàmic

  Més de quatre milions de dones viuen sotmeses a Estat Islàmic. Una xarxa secreta intenta salvar tantes dones com pot.

 • El preu del porc
  Veure vídeo

  El preu del porc

  La indústria porcina té un gran pes a Catalunya i és una de les principals a Europa. El tractament dels purins, la seva gestió, és l'altra cara de la moneda. Com s'aborda a Catalunya?

Anar al contingut