• M'atreuen els nens
  Veure vídeo

  M'atreuen els nens

  Una reflexió sobre els abusos sexuals a menors a través del testimoni de víctimes, pedòfils i pederastes. Es pot fer alguna cosa per evitar que els potencials abusadors portin a terme el seu delicte?

 • Israel: els homes de negre
  Veure vídeo

  Israel: els homes de negre

  La societat laica israeliana i les seves institucions democràtiques, sota l'amenaça de l'enorme poder i influència creixent dels ultraortodoxos. 

 • L'Infiltrat
  Veure vídeo

  L'Infiltrat

  Un document excepcional: el relat d'un periodista que s'infiltra en una cèl.lula jihadista que vol atemptar a França.

 • Gibraltar : ¿España? No, Thanks !
  Veure vídeo

  Gibraltar : ¿España? No, Thanks !

  Gibraltar no volia el Brexit de cap de les maneres. De fet, van votar massivament en contra de sortir de la Unió Europea. Però al Regne Unit va guanyar la sortida i amb això a Espanya se li ha presentat l'ocasió que estava esperant des de feia 300 anys: ha proposat al Regne Unit que si Gibraltar no vol sortir de la Unió europea, haurà de ser espanyol.

 • Alep: assetjats
  Veure vídeo

  Alep: assetjats

  Un grup de periodistes sirians assetjats a Alep relaten amb les seves càmeres el dia a dia de l'infern que es viu a la segona ciutat més important de Síria.

 • Els somiadors
  Veure vídeo

  Els somiadors

  Des de fa dos anys, cada mes detenen més de 5.000 nens i adolescents als Estats Units. Els nord-americans en diuen els "dreamers", els somiadors. 

 • 100.000 anys
  Veure vídeo

  100.000 anys

  Aquest és el temps que s'hauran de guardar els residus radioactius que generen les centrals nuclears, perquè deixin de ser perillosos. 

 • Una altra escola
  Veure vídeo

  Una altra escola

  Una escola pública de Ripollet, un col.legi dels Jesuïtes a Raimat, un institut públic de Terrassa i un centre concertat de Barcelona. Quatre centres i un objectiu: la renovació pedagògica.

 • Trànsit, menors transsexuals (versió 52')
  Veure vídeo

  Trànsit, menors transsexuals (versió 52')

  Històricament s'ha associat la transsexualitat al món dels adults, però cada cop hi ha més nens i nenes que, ja de ben petits, expliciten clarament la seva disconformitat amb el gènere amb què van néixer.

 • El meu pare és un maltractador
  Veure vídeo

  El meu pare és un maltractador

  La violència masclista des del punt de vista dels menors

 • Desarmar Estat Islàmic
  Veure vídeo

  Desarmar Estat Islàmic

  Encara hi ha qui s'està mobilitzant des de Catalunya per afegir-se a Estat Islàmic? Hi ha alguna manera per aconseguir contrarestar la narrativa jihadista, desmuntar el seu discurs i evitar que altres s'hi afegeixin?

 • El referèndum impossible
  Veure vídeo

  El referèndum impossible

  El referèndum sobre la independència de Catalunya ha estat planant sobre les negociacions per formar govern a Espanya. Si el PSOE hagués acceptat la possibilitat de fer una consulta -tal com havia proposat Podem-, probablement faria mesos que a Espanya hi hauria un govern ampli d'esquerres.

 • Essence du Bénin
  Veure vídeo

  Essence du Bénin

  Des de fa quatre dècades, els traficants beninesos s'han enriquit gràcies al negoci del contraban de benzina nigeriana per tot el territori del Benín.

 • Les àvies de Txernòbil
  Veure vídeo

  Les àvies de Txernòbil

  30 anys després de la catàstrofe de Txernòbil, a la zona nuclear d'accés prohibit i solitària regna la desolació... excepte per unes àvies irreductibles.

 • #BlackLivesMatter - Les vides dels negres són importants
  Veure vídeo

  #BlackLivesMatter - Les vides dels negres són importants

  Una nova generació d'activistes dels drets civils emergeix als Estats Units contra el racisme i la violència al voltant d'una campanya: #BlackLivesMatter (les vides dels negres importen).

 • Trànsit, menors transsexuals
  Veure vídeo

  Trànsit, menors transsexuals

  Històricament s'ha associat la transexualitat al món dels adults però cada cop hi ha més nens i nenes que, ja de ben petits, expliciten clarament la seva disconformitat amb el gènere que se'ls va assignar en nèixer.

 • Vols de deportació
  Veure vídeo

  Vols de deportació

  Aquest reportatge explora el món ocult dels vols especials de deportació de migrants que practica l'estat español: la dinàmica policial que generen, les irregularitats que denuncien les víctimes i com afecta els migrants i les seves famílies viure permanentment sota sospita amb l'amenaça de l'expulsió.

 • L'ÀNGEL DE NANJING
  Veure vídeo

  L'ÀNGEL DE NANJING

  El pont sobre el Riu Yangtze a Nanjing és un dels ponts més famosos de la La Xina. També és el lloc més popular al món per suïcidar-se. Durant els últims 11 anys Chen-Si ha evitat que es suïcidessin més de 300 persones.

 • Les guerres del Besòs
  Veure vídeo

  Les guerres del Besòs

  Centenars de veïns del barri del Besòs estan en peu de guerra, des de fa mig any, amb el lema: "Fuera okupas y camellos". Protesten contra els ocupants d'una desena de pisos, alguns dels quals es dediquen al petit tràfic de drogues.

 • El frau del dièsel
  Veure vídeo

  El frau del dièsel

  El cas Volkswagen ha destapat el frau de les emissions dels motors dièsel. El gegant de l'automoció europea va optar per manipular el software dels seus cotxes per complir amb una normativa de contaminació cada cop més estricta. Quan surten a la carretera les emissions dels seus vehicles es disparen.