• KKK: entrevista sense caputxa
  Veure vídeo

  KKK: entrevista sense caputxa

  Reportatge sobre el Ku Klux Klan (KKK), organització dels Estats Units que predica la supremacia de la raça blanca, l'antisemitisme, el racisme, l'anticomunisme i la xenofòbia. Es mostra qui són i què són els mestres d'aquest clan. Entrevista amb Bill Wilkinson, cap del KKK, i amb Jerry Thompson, periodista que va aconseguir infiltrar-se en l'organització. Imatges de manifestacions, reunions del KKK i d'un camp d'entrenament per a joves.

 • Pedralbes: una porta a la CEE
  Veure vídeo

  Pedralbes: una porta a la CEE

  Resum del que havien estat les relacions entre Espanya i França en els últims anys amb motiu de la cimera francoespanyola celebrada al Palau de Pedralbes. Entrevistes amb Roland Dumas, ministre francès de Relacions Europees, i Fernando Morán, ministre espanyol d'Afers Exteriors; com a tema central, el procés d'ingrés d'Espanya a la CEE i la postura de França.

 • Cavalls d'Espinavell: de la muntanya a la fira
  Veure vídeo

  Cavalls d'Espinavell: de la muntanya a la fira

  Reportatge sobre la fira de cavalls d'Espinavell, anomenada "Tria de mulats". Els cavalls, que han passat tot l'estiu a les valls del Pirineu, baixen fins al poble. Allà els separen i venen els poltres. En Cisco del Querol és el pastor que s'encarrega del ramat de cavalls i l'ànima de la fira.

 • 23F, El fracàs d'un cop d'estat
  Veure vídeo

  23F, El fracàs d'un cop d'estat

  Al cap de tres anys, les persones que visqueren els fets de l'intent de cop d'estat del 23 de febre del 1981 -parlamentaris, polítics, periodistes, ...- recorden els fets i donen les seves impressions i valoracions.