• Objectiu 0,7%
  Veure vídeo

  Objectiu 0,7%

  El reportatge explica les causes i les conseqüències de l'acampada de 1994 a la Diagonal de Barcelona pel 0,7% i analitza l'actualitat de la cooperació internacional pel desenvolupament a Catalunya.

 • Immortals? versió ampliada
  Veure vídeo

  Immortals? versió ampliada

  Allargar la vida més enllà dels límits actuals és possible. Com? Fins quan es podrà viure? Aviat serem immortals? Serà només per a rics? Aquest reportatge és una ampliació del reportatge que ja es va emetre al 2018

 • Territori Os
  Veure vídeo

  Territori Os

  El conflicte de l'os aquests últims dos anys ha pres més força que mai. En el punt de mira hi ha dos ossos: Goiat i Cachou

 • Morir en solitud al Japó
  Veure vídeo

  Morir en solitud al Japó

  Cada any, al Japó, unes 30.000 persones moren soles a casa seva, un fenomen cada dia més freqüent en aquell i en molts altres països, també al nostre.

 • Proletaris online
  Veure vídeo

  Proletaris online

  El 30 minuts analitza l'anomenada economia de plataforma, un nou mercat laboral d'ingressos intermitents, on llibertat i flexibilitat es repeteixen com un mantra, però que té conseqüències imprevisibles per a l'estat del benestar.

 • Dies de Tsunami
  Veure vídeo

  Dies de Tsunami

  Reportatge especial de "30 minuts" on es dona resposta a moltes preguntes sobre la naturalesa de la plataforma Tsunami Democràtic.

 • Matar el monstre
  Veure vídeo

  Matar el monstre

  La mutilació genital femenina és una pràctica, que encara es fa a 29 països i que pateixen algunes dones i nenes que viuen aquí. Sentirem el testimoni de dones que ens expliquen com ho van viure de petites i com ho han superat.

 • Sentenciats
  Veure vídeo

  Sentenciats

  Reportatge especial de "30 minuts" sobre les reaccions a la sentència del procés.

 • Marihuana, made in Catalunya
  Veure vídeo

  Marihuana, made in Catalunya

  Catalunya, tradicionalment un lloc de trànsit pel narcotràfic d'haixix o la cocaïna, s'ha convertit en els darrers anys en un país productor i exportador de marihuana.

 • Hong Kong: o tot o res
  Veure vídeo

  Hong Kong: o tot o res

  La revolta popular de Hong Kong s'ha convertit en el pitjor malson de Pequín. Durant tot l'estiu, han estat gairebé diàries les manifestacions pacífiques, però la contundència policial n'ha fet canviar el signe .

 • Barra lliure
  Veure vídeo

  Barra lliure

  Les begudes alcohòliques formen part del dia a dia de la nostra societat sense que hi hagi consciència que el seu consum és un dels principals problemes de salut pública.

 • Amazones, aturar el desastre
  Veure vídeo

  Amazones, aturar el desastre

  Després d'anys de combats contra les guerrilles i els narcotraficants, l'exèrcit colombià s'enfronta ara a les tales il·legals de centenars de milers d'arbres a l'Amazonas , on els últims 50 anys, ha desaparegut prop del 20% de la superf

 • Ciutadans per punts
  Veure vídeo

  Ciutadans per punts

  El govern xinès ha posat en marxa l'experiment d'enginyeria social més gran que mai s'hagi intentat per avaluar el comportament cívic dels seus ciutadans amb la instal·lació d'una sofisticada xarxa de 170 milions de càmeres de seguretat.

 • Arenys, on tot comença
  Veure vídeo

  Arenys, on tot comença

  El 30 minuts inicia la nova temporada 2019-2020 amb un reportatge que dona a conèixer com es va gestar ara fa deu anys a Arenys de Munt la primera consulta sobre la independència de Catalunya.

 • Canvi climàtic: l'empremta humana
  Veure vídeo

  Canvi climàtic: l'empremta humana

  Una reflexió sobre el canvi climàtic i l'emergència climàtica en què ens trobem motivada per la intervenció humana sobre el planeta.

 • Vacances a Txernòbil
  Veure vídeo

  Vacances a Txernòbil

  Visitem la regió on es va viure el pitjor accident nuclear de la història i que des de l'emissió de la sèrie d'HBO rep prop d'un 50% més de visites.

 • La màfia jove
  Veure vídeo

  La màfia jove

  Itàlia no troba cap solució efectiva contra la nova Camorra, una de les organitzacions criminals més grans del món, que s'ha rejovenit i és molt més sanguinària

 • Llenguaferits
  Veure vídeo

  Llenguaferits

  Nou de cada deu llengües que hi ha al món estan, segons els lingüistes, amenaçades i poden desaparèixer durant aquest segle. El procés pot tenir moltes causes, però el detonant sempre és el mateix: una generació de parlants decideix no transmetre-la als fills. La sentència de mort, en aquest punt, ja està signada.

 • Entre togues. 52 dies al Suprem
  Veure vídeo

  Entre togues. 52 dies al Suprem

  Treball d'anàlisi gravat durant el judici als líders independentistes que se situa en els primers moments d'investigació per part de la Fiscalia de l'Audiència Nacional, l'any 2015, i avança fins al moment final del vist per a sentència.

 • Curar-se en salut
  Veure vídeo

  Curar-se en salut

  Hi ha molta gent que busca solucions als seus problemes de salut més enllà de la medicina convencional confiant en les anomenades teràpies naturals, que en molts casos no tenen cap base científica.