Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"30 minuts": "Fugir és delicte"

"Matar per la carretera surt gratis"

El reportatge "Fugir és delicte" narra la lluita d'Anna González, vídua d'un ciclista atropellat mortalment per un camioner que va fugir, perquè el Codi Penal incorporés el delicte específic de l'abandonament del lloc de l'accident. A més, hi ha casos que reclamen més reformes al Codi Penal. Carlos Soria lluita perquè s'hi reconegui la violència vial i l'homicidi dolós, en comptes de l'homicidi imprudent, des que un cotxe que circulava a la nit sense llums, a gran velocitat i en contra direcció, va acabar amb la vida de la seva filla

* Aquest vídeo correspon a la notícia "Els pares d'un jove morta en un accident reclamen que s'endureixi el codi penal i es millori la N-240" (15/05/2017)

 

 

Em dic Carles Soria

M'agradaria reivindicar els fets d'un assassinat vial que es va produir el 16 d'octubre del 2016, a les 0.35, a la carretera nacional 240 al quilòmetre 83.

Aquesta nit van matar la meva filla Marta, un terrorista de la carretera, un dels fets que es va produir va ser el de no fer OMISSIÓ del DEURE.

 

Marta, filla de Carles Soria(Carles Soria)

 

Eren dos vehicles d'alta gamma amb matrícula romanesa, tots ells eren amics, feien competicions o bé s'estaven perseguint entre ells, segons els testimonis que ho van veure en ser ells mateixos avançats a unes velocitats desmesurades.

En cada vehicle, hi anaven tres ocupants, el conductor que va matar la meva filla Marta i les altres cinc TARATS no van fer OMISSIÓ del DEURE.

Van arribar els testimonis, van preguntar amb què havien impactat i ells no van respondre.

Quan van arribar els Mossos, també van preguntar amb què havien impactat i tampoc no van respondre.

Al cap de 40 minuts, un dels Mossos va veure una marca a terra d'unes rodes que anava en direcció al canal de l'aigua, aproximadament a uns vuit metres de la carretera on s'havia produït el fatal accident.

Els Mossos van localitzar el vehicle de la meva filla Marta a uns 150 m dins el canal de l'aigua.

Va ser una mort violenta, va morir al mateix instant... Què hauria passat si li haguessin trobat aigua als pulmons sense que aquesta XACRA hagués fet OMISSIÓ del DEURE?????

Cap d'ells ha estat imputat amb la pena de presó per no haver fet OMISSIÓ del DEURE.

 

Carles Soria, al programa "Tot es mou", de TV3 (25/1/2019). Encara estava pendent el judici per la mort de la seva filla, quan feia més de dos anys dels fets (CCMA)

 

"UNA VERGONYA PER PART DE LA JUSTÍCIA"

L'única pena per al terrorista de la carretera va ser de 2 anys i 6 mesos de presó... UNA VERGONYA!!! MATAR A LA CARRETERA SURT GRATIS.

L'acusació particular demanàvem HOMICIDI DOLÓS i penes de 15 anys de presó i 10 de retirada de carnet pels fets següents:
- Excés de velocitat, 159 km/h
- Llums apagats, recordar que eren les 0.35
- Conducció temerària
- Omissió del deure
- Invasió del carril esquerra, va circular 32 metres en direcció contrària
- No va evitar el xoc frontal, va anar de cara a ella

Això és un homicidi imprudent o un homicidi dolós, vostès mateixos jutgin.......???

Al final va ser un homicidi imprudent per part de la justícia.

El dia 12 de setembre del 2017 vam presentar al Congrés dels Diputats unes propostes, a través de l'Associació Stop Accidents, una de les quals era que es fes constar en el Codi Penal la violència vial i demanàvem penes de 12 a 15 anys de presó i 15 anys de retirada del carnet de conduir i en data d'avui encara no hem rebut cap mena de resposta.

L'homicidi imprudent hauria que quedar en un segon pla ja que el 70 o 80 per cent dels accidents són assassinats vials o bé violència vial.

Els accidents de trànsit estan a l'ordre del dia i és per això que és molt urgent modificar el Codi Penal amb penes més dures.

Un accident es produeix en un segon... És com un obrir i tancar d'ulls.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut