Atorgat a "A la recerca del paradís"

IV Premi Josep Maria Planes al periodisme d'investigació (2015)

Testimoni del reportatge "A la recerca del paradís"
Testimoni del reportatge "A la recerca del paradís"

La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i la Fundació Independència i Progrés han concedit el IV Premi Josep Maria Planes a l'equip del documental "A la recerca del paradís", emès al programa "30 minuts" de TV3, el febrer del 2015.

El reportatge "A la recerca del paradís", impulsat per Anna Teixidor, aprofundeix en el viatge de desenes de combatents que han deixat l'estat espanyol per afegir-se a la jihad. Encapçalat per la periodista Anna Teixidor, el càmera Marc Faro i el realitzador Lluís Montserrat, l'equip que ha elaborat el documental es completa amb la productora Jèssica Montaner, el muntador Carles Señalada, el muntador musical David Bustamante, la documentalista Raquel Vizcaya i el tècnic de postproducció d'àudio Enric Casanovas.

Els convocants del premi són la Fundació Independència i Progrés i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes. El jurat del guardó és format per Joan Manuel Tresserras, Josep Gifreu, Vicenç Villatoro, Teresa Carreras, Jordi Finestres, Enric Badia i Joan Badia com a secretari.