Has patit assetjament sexual a les xarxes socials? Explica'ns la teva història
Has patit assetjament sexual a les xarxes socials? Explica'ns la teva història
"30 minuts" busca testimonis

Has patit una agressió sexual o assetjament després d'una cita pel Tinder o un altra aplicació de contactes?

Busquem testimonis que hagin viscut en primera persona situacions d'assetjament sexual a través d'app de cites i ho vulguin compartir.

Has patit assetjament o una agressió sexual en una cita pel Tinder o una altra app de contactes? Has estat víctima d'alguna estafa, d'algú que ha falsificat un perfil i ha intentat treure't diners? El 30 minuts estem buscant casos com aquests, que potser no t'has atrevit a denunciar. Si ens ho vols explicar, garantirem el teu anonimat. 

Si tens una història personal per explicar, posa't en contacte amb nosaltres a través del whatsapp 607071031 o deixa'ns el teu correu a 30minuts@ccma.cat i nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

La CCMA, SA tractarà tota la informació que ens facilitis de manera confidencial i no cedirà cap informació a tercers. Únicament l'equip de producció del programa tindrà accés a les teves dades i només es tractaran amb la finalitat de poder confeccionar el reportatge.

Trobaràs més informació de com gestionem la informació personal a les nostres polítiques de protecció de dades i al nostre llibre d'estil.

Anar al contingut