Imatge del reportatge "Els expulsables"

Si vols obtenir la còpia d'un dels reportatges del "30 minuts" pots fer-ho a través d'alguna d'aquestes tres opcions:

1. Per a ús privat
El Servei de Còpies pot realitzar, a partir d'una petició concreta, una còpia de vídeo d'ús privat, en format DVD o arxiu digital, del reportatge que sigui del vostre interès, sempre que pertanyi a la producció pròpia de TVC (© Televisió de Catalunya) i no tingui cap restricció o limitació pel que fa als drets de reproducció. TVC no té els drets de reproducció dels reportatges adquirits, i per tant no en podrà realitzar còpies. Visiteu el Servei de Còpies.

2. Per a ús comercial
El Servei de Venda d'Imatges d'Arxiu ofereix la possibilitat d'adquirir imatges del seu fons per utilitzar en noves produccions (vídeos, programes de televisió, espots publicitaris, CD-ROM, Internet, etc.). Visiteu el Servei de Venda d'Imatges d'Arxiu.

3. Per veure en línia
Si no necessiteu la còpia i només voleu veure un reportatge emès per TVC, teniu al vostre abast el servei TV3alacarta. Aquest servei permet veure des d'internet, en qualsevol moment, molts dels programes de TVC i la programació de producció pròpia en directe dels seus canals, a través de les connexions de banda ampla (ADSL i cable). Visiteu el web del TV3alacarta.

 

Anar al contingut