Marc Lebowski amb Charlie Pee, presentadora de "3 minuts"
Marc Lebowski amb Charlie Pee, presentadora de "3 minuts"
S'emporta els 5.000 euros i actuarà al Cruïlla Comedy

Marc Lebowski, guanyador de "3 minuts", el primer torneig de stand-up en català

Després de superar un empat amb Raventós, i gràcies al vot del públic, s'emporta finalment els 5.000 euros i actuarà al festival Cruïlla Comedy d'aquesta setmana

El primer torneig de monòlegs ràpids en català, "3 minuts", on hem vist actuar 16 monologuistes emergents durant 4 rondes eliminatòries ha arribat a la seva gran final: ha sigut una nit amb uns concursants graciosíssims que mereixen guanyar tots, amb una convidada d'honor extraordinària al nivell del programa, la magnífica Judit Martín, i amb un jurat impecable en les seves decisions format per Irene Minovas, Raquel Hervàs i Marc Sarrats. Ah! I amb una presentadora meravellosa conduint aquest espai/festa d'aniversari, la Charlie Pee:


Heu sentit bé, la presentadora ha fet coincidir la final del torneig amb el seu aniversari i com veieu, ho venem tot extraordinari perquè és l'últim programa i com que (de moment) no en tenim més ho volíem deixar en alt, com el premi que s'ha emportat finalment Marc Lebowski, guanyador dels 5.000 euros i una actuació al festival Cruïllla Comedy el proper dissabte 9 de juliol que no ens pensem perdre. Ho ha aconseguit gràcies al vot del públic ja que en les votacions d'aquesta final d'infart hem viscut un empat entre ell i Raventós:

Els monòlegs dels finalistes

Yael Brusca, Pau Roigé, Marc Lebowski i Raventós són els quatre finalistes -que han hagut de superar una ronda prèvia per arribar a aquesta final- i que han esmolat els seus millors textos per donar el millor d'ells mateixos i participar a la gran final, amb aquests monòlegs:

Yael Brusca

No té sentiments però sí una una relació molt especial amb la seva àvia, per sort, ha superat el seu pànic escènic i ha pujat a l'escenari amb aquest text:

Pau Roigé

Des que va deixar consultar un resultat esportiu amb el seu telèfon, en pateix les conseqüències. Com la d'haver descobert que existeix el Leganés:

Raventós

Diu que si ell ha aconseguit una família, qualsevol ho pot fer. Al seu monòleg ens ha quedat clar que és idèntic al seu pare, i ho ha descobert gràcies a un Shazam:

Marc Lebowski

El guanyador de la nit no ha deixat a ningú indiferent amb el seu text, des del plantejament d'una cocaïna de comerç just fins a uns terroristes preocupats pel canvi climàtic i la sostenibilitat, al seu monòleg hi havia cabuda per tot això:

El programa ha comptat cada setmana amb un jurat format per Marc Sarrats, Raquel Hervás i Irene Minovas, i amb Charlie Pee com a mestra de cerimònies, que ha valorat l'originalitat, la posada en escena, el temps i els acudits dels monòlegs dels 16 concursants de cada ronda. A la gran final també hem rebut la visita de l'actriu convidada per a l'ocasió, Judit Martín, actriu i col·laboradora habitual de l'"Està passant", que es pensava que en realitat venia a la festa d'aniversari de la Charlie Pee:

"3 minuts" s'ha emès cada dissabte a la nit durant el mes de juny al 33, i aquest estiu TV3 reemet el programa cada dilluns a la nit, des del 27 de juny, després de cada sessió doble de "Merlí. Sapere aude".

Totes les rondes anteriors, i també la gran final, es poden recuperar a TV3 a la carta, i els millors fragments dels 20 monòlegs que hi hem vist es troben publicats als perfils d'Instagram i Twitter del programa, a @3minutsTV3 i també als dels monologuistes participants.

El trofeu de guanyador del primer torneig de monòlegs ràpids en català de TV3

El programa és una producció del Departament d'Entreteniment i Actualitat de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de Magrana Films, sorgit de la crida de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l'ICEC, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

ARXIVAT A:
Tv3Televisió
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut