Charlie Pee, presenta "3 minuts", el nou programa de stand-up de TV3
Charlie Pee, presenta "3 minuts", el nou programa de stand-up de TV3
Dissabte 4 de juny, a les 21.55, al 33

El 33 estrena "3 minuts", el primer torneig de monòlegs ràpids en català, amb Charlie Pee

La nova estrena del 33 busca el millor humorista emergent de stand-up de Catalunya

Al març, la Charlie Pee va fer una crida per al càsting de "3 minuts". S'hi van inscriure 300 humoristes i en van quedar 30 de preseleccionats. D'aquests, només 16 han arribat a "3 minuts": són els concursants amb què començarà el primer torneig de monòlegs ràpids. Organitzats en quatre grups de quatre i al llarg de quatre rondes, els concursants representaran els seus monòlegs. A cada ronda, que s'emetrà els dissabtes a la nit del mes de juny, només hi podrà haver un guanyador.


El jurat del programa està format per Raquel Hervás, Irene Minovas i Marc Sarrats, tres còmics del món de l'stand-up català. Ells decidiran, juntament amb el públic present a la sala, quin és el monologuista guanyador de cada ronda. L'escenari en què tindran lloc les rondes del programa és el popular Bar Milano de Barcelona.

Els quatre escollits de cada ronda passaran a la gran final, on, amb la col·laboració de l'actriu convidada per a l'ocasió, Judit Martín, es decidirà qui s'endurà els 5.000 euros i una actuació a l'imperdible festival Cruïlla Comedy d'aquest estiu.

El 33 estrena '3 minuts', el primer torneig de monòlegs ràpids en català, amb Charlie Pee

Primera ronda i estrena de "3 minuts"

"3 minuts" s'estrena dissabte 4 de juny amb els primers quatre concursants. Dues còmiques, un còmic i un senyor de Tortosa s'enfrontaran entre ells per superar aquesta ronda. Qui passarà a la gran final? S'admeten apostes!


 
  1. Albert Roig és un actor barceloní i creador de contingut. Al seu primer monòleg, parla de drames. De fet, explica que tot ell és una comèdia dramàtica, plena de color.
     
  2. Alexia Luna és actriu de musical amb una carrera sòlida com a cambrera, cangur i figurant. En l'actualitat, estudia doblatge perquè --segons diu-- té vocació de GPS.
     
  3. Yael Brusca sempre ha tingut la inquietud d'explicar els seus pensaments i desgràcies en clau d'humor. En acabar la carrera de Química, va decidir fer un curs de monòlegs per compartir neguits sobre l'escenari.
     
  4. Termi fa coses, no para. Fill petit de 5 germans i dissenyador gràfic de professió, ha fet ràdio i podcast, i puja als escenaris per explicar els seus orígens, com s'ha convertit en qui és i quina visió té del món.

"3 minuts" és una producció del Departament d'Entreteniment i Actualitat de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de Magrana Films, sorgida de la crida de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l'ICEC, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut