Els 16 concursants de "3 minuts", que s'estrena al 33
Els 16 concursants de "3 minuts", que s'estrena al 33
Busquem el millor humorista emergent en català

Descobrim els 16 concursants de "3 minuts": preparats per riure amb els seus monòlegs?

Ja coneixem els monologuistes que participaran en el primer torneig de stand-up en català de TV3, on podran guanyar 5.000 euros i participar en el Festival Cruïlla Comedy de Barcelona

Aquest cap de setmana s'estrena "3 minuts", el primer torneig de comèdia en català que s'emetrà al 33 cada dissabte a les 21.55. Al mes de març es va obrir un procés de càsting on es van inscriure 300 humoristes i en van quedar 30 de preseleccionats. D'aquests, només 16 han estat els escollits per participar en el programa: organitzats en quatre grups de quatre i al llarg de quatre rondes, els concursants representaran els seus monòlegs. A cada ronda, només hi podrà haver un guanyador, que es classificarà per a la gran final del 2 de juliol amb els 4 finalistes de les rondes eliminatòries.

Ronda 1 - Albert Roig, Alexia Luna, Yael Brusca i Termi fa coses

Quatre concursants que no us deixaran indiferents (si sou els seus familiars). Dues còmiques, un còmic i un senyor de Tortosa s'enfrontaran entre ells (no físicament, tot i que tant de bo) per poder superar la primera ronda, que s'emet aquest dissabte, 4 de juny.

Ronda 2 - Chris Groves, Anna Flavià, Laia Castelló i Pau Roigé

És la ronda més internacional de totes, perquè un dels còmics és anglès, tot i que porta no sé quants anys aquí a Catalunya. Una ronda molt igualada que vol posar les coses molt difícils al nostre jurat, que estarà format cada setmana pel Marc Sarrats, la Raquel Hervás i la Irene Minovas. S'emetrà el dissabte 11 de juny.

Ronda 3 - Elefantana, Marc Lebowski, Beans McPèrnils i Borja Calvo

Una nova ronda amb una nova alineació de luxe (si per "de luxe" entenem "de desconeguts"). Però aquesta és la gràcia d'aquest programa: conèixer còmics desconeguts però que us assegurem que són boníssims i que podreu veure el dissabte 18 de juny.

Ronda 4 - Adro, Elísabet Mejuto, Raventós i Àlex Vila

Serà l'última ronda de "3 minuts", i per tant, l'elecció de l'últim participant que passa a la gran final on podrà guanyar els 5.000 € en joc i la participació en el Festival Cruïlla Comedy d'aquest estiu. Serà un programa emocionantíssim on tots han estat excelsos, i si no ens creieu, doncs comproveu-ho per vosaltres mateixos la nit del 25 de juny.

Ja està tot a punt per veure els seus monòlegs i descobrir qui d'ells es proclama com a millor humorista emergent de Catalunya, i aconsegueix el premi dels 5.000 euros i la participació en el Cruïlla Comedy d'aquest estiu. Si encara voleu saber-ne més dels nostres concursants, us convidem a visitar les seves fitxes on trobareu més detalls i curiositats sobre ells. Els riures estan assegurats, cada dissabte a les 21.55 al 33, i sempre que vulguis, a TV3 a la carta, on trobaràs tots els capítols de "3 minuts".

"3 minuts" és una producció del Departament d'Entreteniment i Actualitat de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de Magrana Films, sorgida de la crida de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l'ICEC, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

ARXIVAT A:
Tv3Televisió
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut