Anar a la navegació principal
2020: Covid-19

Un logo exclusiu per les entitats solidàries

No dubteu a dissenyar materials per penjar o difondre a les xarxes per donar a conèixer la vostra activitat.

Ja teniu tots els detalls tancats de la vostra acció solidària i teniu un artista entre els organitzadors que s'anima a fer un cartell?

Recordeu que podreu utilitzar el logo de La Marató de TV3 exclusiu pels organitzadors d'activitats. Només les entitats sense ànim de lucre podreu fer servir aquest logo. Les empreses no estan autoritzades a fer-ne cap ús. Us proporcionarem el logo quan inscriviu l'activitat a través del formulari que trobareu al web.

Trobareu totes les indicacions d'ús al correu de resposta un cop validada la vostra inscripció pel departament d'Activitats i al web.

Per utilitzar-lo tingueu en compte que:
Abans de fer ús del logo per als vostres propis cartells, anunci de premsa o suport digital cal tenir l'activitat inscrita.

Abans de publicar qualsevol cartell, anuncis de premsa o suports digitals on hi aparegui el logo, és imprescindible que ens feu arribar el disseny amb prou antelació a través de l'adreça activitatsperlamarato@ccma.cat perquè us hi donem el vistiplau. Sense aquesta acceptació, no el podreu publicar.

Cal que feu servir únicament aquest logo especialment creat per a vosaltres. Si us plau, no utilitzeu el de la Fundació La Marató de TV3 ni el del Programa de TV.

ARXIVAT A:
La Marató
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir  

Cerca posts del blog
Últims posts