Anar a la navegació principal
2020: Covid-19

Novetats d'aquest any al portal d'activitats

Aquest any s'han fet diversos canvis en el portal d'activitats de La Marató. Treballem perquè cada vegada sigui més fàcil i interactiu participar a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Els canvis són els següents:

  • Podeu triar la vostre contrasenya a l'espai d'activitats: a partir d'ara és possible actualitzar i canviar la contrasenya de l'entitat. La contrasenya nova serà enviada a tots els e-mails que estiguin associats a l'entitat.
  • Pagament amb targeta: teniu la possibilitat de fer l'ingrés preferentment amb targeta. A més de poder fer-ho a la vostra oficina bancària. Recordeu fer un sol ingrés.
  • Nou logo per a les activitats inscrites: s'ha dissenyat un logo exclusiu per a les activitats solidàries. Quan inscriviu l'activitat a través del formulari que trobareu al web, us proporcionarem el logo que podreu utilitzar en els vostres cartells i comunicacions. Trobareu totes les indicacions al correu de resposta un cop validada la vostra inscripció pel Departament d'Activitats.

Seguim treballant perquè cada vegada sigui més fàcil i interactiu participar a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

ARXIVAT A:
La Marató
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Últims posts