Anar a la navegació principal
2020: Covid-19

Moltes gràcies per la vostra activitat, l'esforç i la capacitat organitzativa!

Si encara no ho heu fet, no us descuideu de comunicar la vostra recaptació

La Marató 2020 ha tornat a ser un èxit tot i la situació de pandemia que vivim. S'han fet més de 1500 activitats i us volem  donar les gràcies de tot cor per la vostra capacitat organitzativa. Encara es poden fer activitats solidaries per sumar al marcador definitiu, que tancarem el 31 de març. Tots aquest diners aniran destinats a projectes de sensibilització i recerca per avançar en el coneixement, diagnòstic i tractament de la Covid-19.

Tots vosaltres formeu part d'una gran cadena humana que, des del 1992, ha aconseguit recaptar prop de 200 milions d'euros, sensibilitzar milions de persones sobre les malalties que ens afecten i impulsar més de 800 projectes de recerca que han aportat avenços clau en la qualitat i l'esperança de vida de les persones.

Només ens resta agrair-vos, una vegada més, la vostra participació en aquesta 29a Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Moltes gràcies per l'èxit aconseguit, l'esforç i la capacitat organitzativa! Si encara no ho heu fet, no us descuideu de comunicar la vostra recaptació (comunica la teva recaptació), que continuarà fent pujar el marcador fins al tancament de la campanya.

ARXIVAT A:
La Marató
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Últims posts