Anar a la navegació principal
2020: Covid-19

Ja heu fet la vostra activitat? Us ensenyem com comunicar la vostra recaptació

Esperem que amb el vostre esforç i il·lusió aconseguiu un gran èxit en l'activitat que celebreu.

Si ja heu fet la vostra activitat solidària per La Marató de TV3 podeu entrar al vostre espai web i comunicar la vostre recaptació. Un cop ho feu es sumarà al marcador de La Marató. Recordeu fer un únic ingrés. Si excepcionalment heu de fer més d'un ingrés, serà necessari enviar-nos la còpia de tots els resguards en un únic correu electrònic (espereu a tenir-los tots) a activitatsperlamarato@ccma.cat

Us expliquem que heu de fer:

1- Entreu al TEU ESPAI d'ACTIVITATS, accediu a La teva recaptació i notifiqueu-nos la suma de diners recaptats. Podreu recordar els passos a seguir amb el següent vídeo.

2- Teniu la possibilitat de fer l'ingrés preferentment amb targeta. Si ho preferiu fer-ho a la vostra oficina bancària, imprimiu les instruccions per ingressar els diners, us seran imprescindibles. Les trobareu al TEU ESPAI d'ACTIVITATS prement sobre el botó Instruccions d'ingrés. Dirigiu-vos habitual de La Caixa. Recordeu fer un sol ingrés.

Felicitats per la vostra solidaritat un any més! La Marató diu molt de vosaltres.

ARXIVAT A:
La Marató
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Últims posts