TV3mésvist 2017

2017: els grans moments de TV3

Ficció, entreteniment, actualitat... Aquest 2017, TV3 ha viscut grans moments televisius. Aquests són els vídeos més vistos a la carta de les diferents temàtiques.

HUMOR I ENTRETENIMENT

Dos clips de "Polònia" han estat els vídeos més vistos d'humor i entreteniment aquest 2017. La trobada entre dos "fenómenos" encapçala el rànquing. És l'entrevista de Bertín Osborne a Aznar.

I el segon fenomen ha estat el "No estaba muerto", la particular versió rumbera de l'1-0 que va fer el Francisco Franco de "Polònia".

Descobreix tots els grans moments d'humor i entreteniment, aquí.

 

FICCIÓ

La ficció de l'any 2017 ha estat marcada per l'estrena de l'última temporada de la sèrie "Merlí". El primer capítol va arrencar amb molta intensitat. La Silvana, la nova professora d'història de l'institut, va anar directa al gra amb en Merlí. 

També ha estat un èxit la segona temporada de "Nit i dia". Aquells que van respirar quan es va morir el "mataiaies", van tornar a patir quan van conèixer el Benet Muntada. "Crim i càstig", el primer capítol, va ser el més vist de la temporada. 

Descobreix tots els grans moments de ficció, aquí.

 

ACTUALITAT

L'actualitat informativa de l'any 2017 ha estat marcada per la política i el pols entre les institucions catalanes i les de l'estat espanyol. Tot i emetre's en ple mes de juliol, molta gent va descobrir les maniobres ocultes del Ministeri de l'Interior al documental "Las cloacas de interior" que va emetre "Sense ficció".

L'endemà que el Parlament de Catalunya declarés la independència i després que el govern espanyol proclamés l'article 155 de la Constitució, molta gent va buscar respostes i el programa "Preguntes freqüents: On som?" els hi va donar.

Descobreix tots els grans moments d'actualitat, aquí.

ARXIVAT A:
TV3 més vist 2017Mésvist 2017
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut