Cristina Brondo i Miquel Sitjar protagonitzen "16 dobles"
Cristina Brondo i Miquel Sitjar protagonitzen "16 dobles"
Lídia Bofill (Cristina Brondo)
Lídia Bofill és una noia insegura, emocionalment inestable, alegre, però amb rampells de ràbia o de malhumor, amb un punt d'orgull i de vegades amb un lleuger infantilisme.

Marc Humet (Miquel Sitjar)
Marc Humet és una persona realista, eficaç, molt pràctica. Simpàtic, enginyós, llest, però poc dúctil, no deixa espai a la improvisació i a la sorpresa.

Lluís Bofill (Jordi Banacolocha)
Lluís Bofill es conserva molt bé, malgrat els seus 62 anys (va néixer el 1941). Pare de la Cristina i la Lídia, manté una relació molt bona amb en Marc, relació que no es veurà afectada pels problemes d'aquest amb la seva filla gran.

Àngels Gutiérrez (Marta Angelat)
És la governanta de l'hotel i es cuida, entre altres coses, de l'organització de la neteja. De procedència humil i pares d'origen andalús, que van emigrar a Catalunya durant els anys cinquanta, és mare soltera i té un fill, Roger, que porta el seu mateix cognom, Gutiérrez.

Cristina Bofill (Núria Prims)
És la germana gran de la Lídia, el súmmum de les virtuts, la noia model, estimada i admirada per tothom, sap estar, és llesta, guapa, simpàtica: en una paraula, el motiu de la frustració i la secreta enveja de la nostra protagonista.

Òscar Morales (Fermí Casado)
Òscar Morales és el 'matusser' de l'hotel. Orfe, es va malcriar amb uns oncles i va acabar a la protectora de menors, on va entrar de molt jovenet per robar cotxes.

Roger Gutiérrez (David Janer)
Roger Gutiérrez és el fill periodista de l'Àngels. Divertit, llest, punyeter, irònic, despistat, atractiu i amb molt d'encant personal.

Cati Serrano (Marta Marco)
Cati Serrano, dona de fer feines, és una noia senzilla, amb molt bon cor, però poc intel·ligent, no ha superat l'ESO.

Eli Piera (Daniela Costa)
Elisenda Piera -Eli-, la nòvia del Roger, és una noia directa, decidida, contundent -potser massa-, que fa el que sigui per aconseguir allò que vol.

Alexei Nevrefka (Hèctor Claramunt)
Nascut a Sant Petersburg, ha cursat estudis superiors i compta amb diverses titulacions, entre les quals, física nuclear i fins i tot -i això ho sabrem avançada la sèrie- música: és un pianista excel·lent.

Pau Andrés (Víctor Tejera)
Pau Andrés és originari de Fraga, a la comarca del Baix Cinca, i és el cambrer de l'hotel.

Montserrat (Laura Mañà)
La Montserrat, que s'incorpora aquesta temporada en la sèrie, sap coses del Lluís...

Pascal (Josep Linuesa)
Un amic de la Lídia.

Senyor Piera (Lluís Soler)
El pare de l'Eli, que ve amb la pretensió de posar una mica de seny.
Anar al contingut