"La sombra de la ley", el segon film del director Dani de la Torre
"La sombra de la ley", el segon film del director Dani de la Torre
"La sombra de la ley" opta a 6 estatuetes

14 nominacions als Goya per a cinc pel·lícules amb participació de TV3

"La sombra de la ley", amb 6 nominacions, i "El fotógrafo de Mauthaussen", amb 4, són les que més nominacions acumulen als Premis Goya 2019

L'actriu Rossy de Palma i l'intèrpret i director Paco León han anunciat, aquest dimecres, a la seu de l'Acadèmia, els nominats a la 33a edició dels Premis Goya 2019, just l'endemà de conèixer les nominacions als XI Premis Gaudí. Cinc llargmetratges amb la participació de TV3 han quedat nominats a les diferents candidatures:

  • "La sombra de la ley", dirigida per Dani de la Torre, opta a 6 premis Goya: millor direcció de fotografia (Josu Inchaustegui), millor música original (Manuel Riveiro i Xavier Font), millor direcció artística (Marta Blasco), millor disseny de vestuari (Clara Bilbao), millor maquillatge i perruqueria (Raquel Fidalgo, Noé Montes i Natalia Montoya) i millors efectes especials (Maria Ballester, Esther Ballesteros i Eric Nieto).

  • "El fotógrafo de Mauthausen" n'ha obtingut 4: millor direcció de producció (Eduard Vallès), millor direcció artística (Rosa Ros), millor disseny de vestuari (Mercè Paloma) i millor maquillatge i perruqueria (Caitlin Acheson).

  • "Entre dos aguas", la nova pel·lícula d'Isaki Lacuesta, premiada a Sant Sebastià amb la Concha d'Or, ha sumat dues nominacions, però de les de més pes, la de millor pel·lícula i millor direcció.

  • "La enfermedad del Domingo" una, la d'actriu protagonista per a Susi Sánchez.

  • "Memorias de un hombre en pijama" la de millor pel·lícula d'animació. 

Als Premis Goya 2019 s'hi han presentat 151 pel·lícules, de les quals 84 són de ficció, 63 són documentals i 4 d'animació. També hi concorren 16 cintes iberoamericanes, 47 films europeus i 32 curtmetratges -15 de ficció, 7 documentals i 10 d'animació. De les 151 històries candidates, 58 són òperes primes.

La gala dels #Goya2019 es farà el 2 de febrer a Sevilla i estarà conduïda per Andreu Buenafuente i Sílvia Abril. El Goya d'Honor d'aquesta edició serà per a Chicho Ibáñez Serrador.

ARXIVAT A:
TV3 als Goya
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut