• Capítol 8
  Veure vídeo

  Capítol 8

  "12 punts" escull l'última cançó finalista per anar a Eurovisió. El programa té com a convidats els Gossos que interpretaran la cançó "Abril 74" de Lluís Llach. Llach també participarà en aquest "12 punts" per connexió telefònica. Arturo Valls, del programa "Caiga quien caiga", serà el convidat de l'espai "Europassió".

  D'entre les cançons que es podran escoltar aquest dilluns, se n'haurà de triar una per anar a la final del dia 15 de març. El duet Bis a Bis i Marta Roure interpretaran "Jugarem a estimar-nos" de Jofre Bardagí, "Vine" de David Ambrosio i "Crec" de Josep Thió.

  "12 punts" escull l'última cançó finalista per anar a Eurovisió. El programa té com a convidats els Gossos que interpretaran la cançó "Abril 74" de Lluís Llach. Llach també participarà en aquest "12 punts" per connexió telefònica. Arturo Valls, del programa "Caiga quien caiga", serà el convidat de l'espai "Europassió". D'entre les cançons que es podran escoltar aquest dilluns, se n'haurà de triar una per anar a la final del dia 15 de març. El duet Bis a Bis i Marta Roure interpretaran "Jugarem a estimar-nos" de Jofre Bardagí, "Vine" de David Ambrosio i "Crec" de Josep Thió.

 • Capítol 6
  Veure vídeo

  Capítol 6

  El convidat d'aquesta setmana al plató de "12 punts" és el cantant David Civera.
  L'actor Santi Millán explicarà els seus records d'Eurovisió a
  la secció "Europassió".
  I, a l'escenari del programa, Berta versionarà "Boig per tu", de Sau, i el grup Gadegang interpretarà "Me'n vaig de l'olla".
  A més, Marta Roure i el grup "Bis a Bis" cantaran dos temes nous que opten a representar Andorra a Eurovisió.

  El convidat d'aquesta setmana al plató de "12 punts" és el cantant David Civera. L'actor Santi Millán explicarà els seus records d'Eurovisió a la secció "Europassió". I, a l'escenari del programa, Berta versionarà "Boig per tu", de Sau, i el grup Gadegang interpretarà "Me'n vaig de l'olla". A més, Marta Roure i el grup "Bis a Bis" cantaran dos temes nous que opten a representar Andorra a Eurovisió.

 • Capítol 5
  Veure vídeo

  Capítol 5

  La cursa per portar Andorra a Eurovisió segueix aquest diumenge amb "12 punts", el programa que presenten Xavier Graset i Pati Molné des d'Ordino i que emeten conjuntament Andorra TV i TV3. El programa "12 punts" entrevistarà al plató MICKY, el cantant que va representar Espanya al Festival d'Eurovisió amb el tema "Enseñame a cantar".

  El programa rebrà al seu escenari WHISKIN'S que interpretaran "L'Empordà" de Sopa de Cabra.

  I el convidat de la secció "Europassió" serà l'humorista Andreu Buenafuente, presentador i director del programa de TV3 "Una altra cosa".

  A més, el duet Bis a Bis i la cantant Marta Roure interpretaran dues noves cançons que opten a representar el Principat a Eurovisió..

  La cursa per portar Andorra a Eurovisió segueix aquest diumenge amb "12 punts", el programa que presenten Xavier Graset i Pati Molné des d'Ordino i que emeten conjuntament Andorra TV i TV3. El programa "12 punts" entrevistarà al plató MICKY, el cantant que va representar Espanya al Festival d'Eurovisió amb el tema "Enseñame a cantar". El programa rebrà al seu escenari WHISKIN'S que interpretaran "L'Empordà" de Sopa de Cabra. I el convidat de la secció "Europassió" serà l'humorista Andreu Buenafuente, presentador i director del programa de TV3 "Una altra cosa". A més, el duet Bis a Bis i la cantant Marta Roure interpretaran dues noves cançons que opten a representar el Principat a Eurovisió..

 • Capítol 4
  Veure vídeo

  Capítol 4

  El programa "12 punts" entrevista al plató El Sevilla, del grup Mojinos Escozíos, i rebrà al seu escenari la Fundació Toni Manero, que versionarà un tema del grup Skatalà. El convidat de la secció "Europassió" serà l'actor Àngel Llàtzer.

  A més, el duet Bis a Bis i la cantant Marta Roure interpretaran dues noves cançons que opten a representar el Principat a Eurovisió. Els temes a concurs d'aquest diumenge són "Crec", de Josep Thió, i "No esperis amor", d'Emili Alquezar.

  El programa "12 punts" entrevista al plató El Sevilla, del grup Mojinos Escozíos, i rebrà al seu escenari la Fundació Toni Manero, que versionarà un tema del grup Skatalà. El convidat de la secció "Europassió" serà l'actor Àngel Llàtzer. A més, el duet Bis a Bis i la cantant Marta Roure interpretaran dues noves cançons que opten a representar el Principat a Eurovisió. Els temes a concurs d'aquest diumenge són "Crec", de Josep Thió, i "No esperis amor", d'Emili Alquezar.

 • Capítol 3
  Veure vídeo

  Capítol 3

  El programa "12 punts", presentat per Xavier Graset i Pati Molné, entrevistarà a l'Auditori d'Ordino el cantant Tomeu Penya.
  Marc Parrot versionarà el clàssic de Sisa "Qualsevol nit pot sortir el sol", i a la secció "Europassió" rebran la visita de Fermí Fernàndez. A més, els Dept. presentaran el seu disc al plató del programa.
  Pel que fa a les cançons de concurs, aquesta setmana Marta Roure i Bis a Bis interpretaran els temes "Terra", de Jordi Vidal, i "És que sí", d'Astrud.

  El programa "12 punts", presentat per Xavier Graset i Pati Molné, entrevistarà a l'Auditori d'Ordino el cantant Tomeu Penya. Marc Parrot versionarà el clàssic de Sisa "Qualsevol nit pot sortir el sol", i a la secció "Europassió" rebran la visita de Fermí Fernàndez. A més, els Dept. presentaran el seu disc al plató del programa. Pel que fa a les cançons de concurs, aquesta setmana Marta Roure i Bis a Bis interpretaran els temes "Terra", de Jordi Vidal, i "És que sí", d'Astrud.

 • Capítol 2
  Veure vídeo

  Capítol 2

  "12 punts" té com a convidat Gerard Quintana, que a més de sotmetre's a l'entrevista, interpretarà a l'escenari del programa una cançó del seu àlbum "Sota la pell". "Europassió", la secció presentada per Josep Roca, tindrà com a convidat l'actor Joel Joan i, en l'apartat "La millor cançó en català", Miqui Puig versionarà el tema de Dusminguet "El teu amor" .
  Pel que fa al concurs, el duet Bis a Bis i la solista Marta Roure cantaran dos temes nous, un dels quals serà eliminat a través de les votacions del jurat i dels vots dels espectadors de Catalunya i d'Andorra.
  Les dues cançons d'aquesta segona edició del programa són "Si et perds", de Berta, i "Vine", de David Ambrosio.

  "12 punts" té com a convidat Gerard Quintana, que a més de sotmetre's a l'entrevista, interpretarà a l'escenari del programa una cançó del seu àlbum "Sota la pell". "Europassió", la secció presentada per Josep Roca, tindrà com a convidat l'actor Joel Joan i, en l'apartat "La millor cançó en català", Miqui Puig versionarà el tema de Dusminguet "El teu amor" . Pel que fa al concurs, el duet Bis a Bis i la solista Marta Roure cantaran dos temes nous, un dels quals serà eliminat a través de les votacions del jurat i dels vots dels espectadors de Catalunya i d'Andorra. Les dues cançons d'aquesta segona edició del programa són "Si et perds", de Berta, i "Vine", de David Ambrosio.

 • Capítol 1
  Veure vídeo

  Capítol 1

  "12 punts" és el programa que serveix per escollir la cantant i la cançó que representaran Andorra en el pròxim Festival d'Eurovisió. El duet Bis a Bis, integrat per Mar Capdevila i Isthar Ruiz, i la cantant Marta Roure són les candidates a representar el Principat.

  "12 punts" és el programa que serveix per escollir la cantant i la cançó que representaran Andorra en el pròxim Festival d'Eurovisió. El duet Bis a Bis, integrat per Mar Capdevila i Isthar Ruiz, i la cantant Marta Roure són les candidates a representar el Principat.

Anar al contingut