Nous programes, sèries i pel·lícules

10 estrenes que t'enganxaran a TV3 aquesta tardor

Moltes novetats a la programació de TV3 aquesta tardor. Podràs riure, pensar i també emocionar-te. Preparat? Apunta't aquests 10 títols que segur que no et voldràs perdre.

1. ▶️ "Històries de Palau"

La primera gran estrena del calendari. Un programa especial per a l'11 de setembre. "Històries de Palau", presentat per Joan Gallifa i Antoni Tortajada, retrata la història, l'arquitectura de l'edifici i el funcionament intern de la seu de la Generalitat de Catalunya. Un equip de TV3 s'ha tancat durant unes setmanes en el palau per reflectir-ne el dia a dia i conèixer com funciona per dins.

👉 Web del programa

 

2. ▶️ "Els meus pares", amb Gemma Nierga

Us heu preguntat mai com són els pares dels famosos? Com han influït en els seus fills? A partir del 13 de setembre, Gemma Nierga torna a TV3 per descobrir-ne uns quants a "Els meus pares". Qui hi ha darrere dels actors Bruno Oro i Quim Masferrer, la directora de cinema Isabel Coixet, el tenista Àlex Corretja, el futbolista Xavi Hernández, la model Martina Klein, l'humorista Andreu Buenafuente o els cantants Sílvia Pérez Cruz i Gerard Quintana?

▶️ T'avancem algun dels moments del programa 👇.

👉 Web del programa

 

3. ▶️ "El got d'aigua": busquem oradors

Un minut i mig per seduir el jurat i el públic i convertir-se en el millor orador jove de Catalunya. Aquest és el repte que hauran de superar vint nois i noies d'entre 15 i 22 anys al nou programa "El got d'aigua". L'actriu Alba Florejachs (coneguda pels seus personatges a "Polònia") i l'experta en argumentació Gemma Lligadas, són les dues "coach" encarregades de donar-los les eines per aconseguir-ho. La periodista i reportera Samantha Vall és l'encarregada de conduir el nou espai.

▶️ Així serà el nou espai 👇.

👉 Web del programa

 

4. ▶️ "La nit dels Òscars"... en directe

Òscar Andreu i Òscar Dalmau volen respondre les grans preguntes que es fa la gent del carrer al nou "La nit dels Òscars". Coneixent-los, al nou programa pot passar de tot. I és que, a més a més, els acompayarà un equip de col·laboradors sorprenents. En directe i amb un públic que promet no marxar indiferent: els Òscars aconsellen que vinguin a veure'ls amb una muda neta. 

👉 Web del programa

 

5. ▶️ "Si no t'hagués conegut"

"Si no t'hagués conegut" prendrà el relleu a l'espectacular "La catedral del mar" les nits de dilluns. La producció, que parteix d'una idea original de Sergi Belbel, és una història d'amor amb un toc de ciència-ficció. Pablo Derqui, Andrea Ros i Mercedes Sampietro encapçalen el repartiment d'aquesta sèrie diferent que també compta amb banda sonora de David Caraben i actors com Montse Guallar, Abel Folk o Sergi López.

▶️ El "TN" va visitar el rodatge i va parlar amb els actors i amb el seu ideòleg, Sergi Belbel 👇

👉 Web del programa

 

6. ▶️ "Trenquin tòpics", amb Queco Novell

Garrepes, pencaires, pactistes, renegaires, solidaris... Som així els catalans? Què hi ha de cert en aquests tòpics? Queco Novell mira de buscar què hi ha de cert en tot això al nou espai "Trenquin tòpics". Ens portarem més d'una sorpresa.

👉 Web del programa

 

7. ▶️ "Natura sàvia" i curiositats surrealistes dels animals

Què pot sortir d'un programa que vol ser una finestra d'humor surrealista en un format sense precedents. El trio de la P (Pla, Peyu i Portet) comptarà amb l'ajuda de Jaume Sañé, expert en fauna i l'única persona de l'equip que sap de què parla. Amb tots ells descobrirem la fauna i, sobretot, els comportaments més estranys i curiosos dels animals.

👉 Web del programa

 

8. ▶️ "La dona del segle"

"La dona del segle" és una producció dirigida per Sílvia Quer que està dedicada a aquelles dones que, després de la Primera Guerra Mundial, van protagonitzar anònimament el principi d'un canvi i una revolució. Elena Martín, Nora Navas, Àlex Monner i Bruna Cusí encapçalen el repartiment d'un film que també compta amb Pablo Derqui, Julio Manrique, Marta Larralde o María Maroto.

▶️  L'antiga fàbrica de teixits i elàstics Albert Germans a l'Hospitalet de Llobregat va acollir el rodatge del film abans de convertir-se en una escola de videojocs 👇.

 

 

9. ▶️ "Cançó per a tu"

"Cançó per a tu" és una història d'amor, d'amistat i de reivindicacions polítiques i socials ambientada a la Barcelona del 1966. Candela Serrat, Nao Albet i Félix Herzog protagonitzen aquest triangle amorós que farà reviure les revoltes d'estudiants, la Caputxinada i també el moviment de la Nova Cançó.

▶️  El director, Oriol Ferrer, en va donar les claus mentre es rodava la pel·lícula.

 

10. ▶️ "La gran pel·lícula"

Durant aquesta tardor, es podran veure a l'espai de "La gran pel·lícula" cinc títols realitzats amb participació de TV3. El thriller psicològic "L'escollit", d'Antonio Chavarrías sobre l'assassinat de Lev Trotski en mans del català Ramon Mercader; la multipremiada "Estiu 1993", de Carla Simón; "Incerta glòria", l'adaptació cinematogràfica de la novel·la de Joan Sales dirigida per Agustí Villaronga; la comèdia "La crida", de Javier Calvo i Javier Ambrossi, una adaptació de l'obra musical de teatre que ells mateixos havien creat i dirigit al Teatre Lara de Madrid l'any 2013; i "Projecte Llàtzer", de Mateo Gil i protagonitzada per Tom Hughes, Charlotte Le Bon,Oona Chaplin i Barry Ward.

👉 Web de Ficció i cinema de TV3.

 

▶️  Reportatge del rodatge d'"Estiu 1993"

▶️  Tràiler oficial de la pel·lícula "Incerta glòria"

▶️ "La llamada" aconsegueix cinc nominacions als Goya 2018


▶️ "El elegido", la història de Ramon Mercader, l'assassí de Trostki, arriba als cines


▶️  "Projecte Llàtzer": la vida després de la crionització (Tria33)

ARXIVAT A:
Programació tardor 2018
Anar al contingut