Anar a la navegació principal
Il·lustradors

Agnès Catalán

Una nova il·lustradora per anar engrandint la galeria del blog. En aquesta ocasió és Agnès Catalán i ens envia una il·lustració recent, recent, dedicada al seu amic músic

Una nova il·lustradora per anar engrandint la galeria del blog. En aquesta ocasió és Agnès Catalán i ens envia una il·lustració recent, recent, dedicada al seu amic músic. Jordi Vives i una molt més personal amb l'escriptora Gioconda Belli com a font d'inspiració. Si voleu seguir aprofundint en la seva feina teniu l'opció de resseguir aquesta pàgina web.










Gràcies Agnès
Anar al contingut

Jordi Cervera

Vaig néixer a Reus, un fet que, segons expliquen algunes veus (totes reusenques) ja és un mèrit; vaig començar molt aviat a llegir i anys més tard a treballar de periodista i a escriure per plaer, és a dir, per vici. A hores d'ara no tinc gaire clar si he après a fer mínimament bé cap de les tres coses i per aquest motiu tampoc no puc garantir que aquestes pàgines arribin en algun moment a ser sòlides i unitàries. Però ja se sap, les tombarelles mentals, encara que siguin al ciberespai, ja el tenen aquest perill afegit. Sort!

Cerca posts del blog
Últims posts