Dissabte, a les 13.50

"Zona zàping" estrena secció: "El zàping del Daniel"

Dissabte, a les 13.50, abans del "TN migdia", i des de divendres a tv3.cat, "Zona zàping" estrena "El zàping del Daniel", una secció on Daniel Andechaga comentarà de manera didàctica i divertida diversos temes i situacions des de l'òptica particular d'un nen de 9 anys.

El programa també compta amb la participació de Guillem Solé, cantant i líder del grup Buhos, que estrena al Top 1 el seu nou tema "La pluja tropical", amb les millors imatges enviades pels nostres espectadors.

Aquesta setmana, el programa està d'estrena. Comença "El zàping del Daniel", una secció on Daniel Andechaga comentarà de manera didàctica i divertida diversos temes i situacions des de l'òptica particular d'un nen de 9 anys. Des de què és la física, passant per les tradicions catalanes, i també un tutorial de com fer una presentació del "Zona zàping". Tot esquitxat amb exemples en imatges enviades pels nostres seguidors. 

El "Zona zàping" transforma aquesta setmana Robert Lewandowski en Nino Bravo, i la cançó "Libre", en "Líders", celebrant el liderat del Barça a la Lliga després de més de 2 anys. També es podrà veure un espectacular "buzzer beeter" del Cadí-La Seu a la Lliga Catalana de bàsquet, l'errada monumental del porter de l'Espanyol, i diverses topades, accidents i incendis en ral·lies i curses de velocitat d'automobilisme. 

Al "No te la fotis", tot i l'arribada de la tardor, encara ens arriben moltes imatges relacionades amb l'aigua, platges i piscines. Però també les conseqüències de les primeres tempestes, calamarsa i fang al carrer, on és fàcil relliscar. I també les clàssiques caigudes d'elements amb rodes: bicicletes, patinets, skates, hoverboards... 

I com cada setmana, una tria del millor i més curiós dels Reels d'Instagram, i a la secció "GO!" estrena (també a Instagram) una cançó original amb les imatges domèstiques rebudes entorn d'un tema concret. 

Anar al contingut