Divendres, a les 22.05

"Zona zàping" edició estiu, amb Les Montses

Demà, divendres, a les 22.05, a TV3, "Zona zàping" comptarà amb la divertida i còmplice participació del grup Les Montses, que posa música i humor al Top 1 amb el seu tema "Els meus amics".

"Zona zàping" començarà la seva edició d'estiu, en què farà un recull de les millors imatges de l'any: esports espectaculars, reptes increïbles, mascotes molt intel·ligents, humor, màgia, balls i, sobretot, patacades.

I també s'estrenarà cada setmana una cançó temàtica amb imatges enviades pels seguidors del programa. La primera serà el triomf de la piscina a l'estiu. Aquest clip es podrà veure abans, en exclusiva, a l'Instagram @zonazapingtv3.

Com a plat principal del programa, el "No te la fotis", en què els seus seguidors fan arribar via xarxes socials (web, WhatsApp, Instagram i TikTok) les seves creacions i experiències: habilitats amb tot tipus de pilotes, patacades sobre rodes (bicicletes, patinets...), relliscades, bromes, reptes, remullades i altres experiències divertides que, amb l'arribada de l'estiu i les vacances, tenen molta més relació amb platges, piscines, rius i esports relacionats amb l'aigua.

facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut