Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Xavier Vendrell, Jenn Díaz i Mireia Boya, al "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 22.05, a TV3, "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat, amb l'exconseller Xavier Vendrell; Ricard Ferrer, cap del servei de Medicina Intensiva del Vall d'Hebron i president de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva, Crítica i Unitats Coronàries; sor Lucia Caram; les polítiques Jenn Díaz i Mireia Boya i l'actuació musical de Pau Vallvé.

Aquest dissabte, Cristina Puig, al "Preguntes freqüents", entrevistarà l'exconseller Xavier Vendrell, detingut en el marc de l'operació Volhov de la Guàrdia Civil, que investiga una vintena de polítics i empresaris catalans per suposat finançament il·legal de l'1-O.

El govern ha imposat noves restriccions per intentar frenar el ritme de contagi de la Covid-19 i evitar el col·lapse dels centres sanitaris. La situació dels hospitals i de les UCI s'analitzarà amb Ricard Ferrer, cap del servei de Medicina Intensiva del Vall d'Hebron i president de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva, Crítica i Unitats Coronàries.

Dels efectes socials i econòmics de la pandèmia se'n parlarà amb sor Lucia Caram, responsable de la Plataforma d'Aliments de Manresa. També mantindrà una conversa amb Pilar Rahola, una de les col·laboradores habituals del programa.

La setmana que JxCat ha suspès de militància Eduard Pujol per un presumpte cas d'assetjament sexual, i que ERC ha reobert l'expedient a l'exconseller d'Exteriors Alfred Bosch per denúncies d'aquest tipus al departament, s'abordarà aquesta qüestió amb les polítiques Jenn Díaz i Mireia Boya.

A més, com cada setmana, tindrem la col·laboració de Quico Sallés.

L'actuació musical anirà a càrrec de Pau Vallvé, que interpretarà la cançó "Mai més vull estar enfadat", del seu nou disc, "La vida és ara".

I a cadires de periodistes hi haurà Ferran Casas, Cristina Farrés, Marc Toro i Cristina Fallarás.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut