Xavier Trias: "Estaré obert a tots els pactes si arriba el moment"

En declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio", el líder de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, dóna suport a Ramon Tremosa com a cap de llista a les europees, però defensa Ignasi Guardans

El president del grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, s'ha mostrat avui obert a pactar amb tots els grups del consistori, si guanya les pròximes eleccions municipals.
En una entrevista al programa "El matí de Catalunya Ràdio", Trias ha defensat que ha de governar la llista més votada, que creu que serà la de CiU, i no ha tancat portes ni al PP, ni a Iniciativa, ni al PSC. Xavier Trias està obert a tots els pactes, i "si arriba el moment, ho farem amb una voluntat d'entesa i de fer un govern en què tothom se senti còmode i ben representat".
Xavier Trias ha reiterat que no es tornarà a presentar com a cap de llista de Convergència i Unió si no arriba a l'alcaldia i creu que al seu equip al grup municipal hi ha gent que el podria substituir, arribat el cas.
El líder de la federació a l'Ajuntament de Barcelona també ha precisat que, si guanya l'alcaldia, es presentarà només a un segon mandat.
Sobre el cap de llista de CiU a les eleccions europees, Xavier Trias ha defensat la designació de Ramon Tremosa, de qui ha dit que és una persona que desperta il·lusió dins el partit i que això és molt important i s'ha de tenir en compte. Trias, que s'ha declarat amic personal d'Ignasi Guardans, ha afegit que és una d'aquelles persones que tot el que diu s'ha de tenir en compte, "fins i tot quan diu coses que sonen una mica impertinents, jo crec que se l'ha de tenir en compte".
Anar al contingut