Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 21.55

Xavier Sala i Martín, Lilian Thuram i Bukaneros, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, que comptarà amb el catedràtic d'Economia Xavier Sala i Martín; el doctor en medicina i investigador de malalties infeccioses Oriol Mitjà; l'exfutbolista del Barça i ambaixador d'Unicef, Lilian Thuram; l'historiador i sociòleg Ramon Usall; un membre del grup Bukaneros, el periodista Fernando Rueda, i l'actuació de Pau Alabajos.

En el "Preguntes freqüents" de demà s'analitzarà la suspensió del Mobile World Congress a causa del Covid-19 amb el catedràtic d'Economia Xavier Sala i Martín i amb Oriol Mitjà, doctor en medicina i investigador de malalties infeccioses.

Cristina Puig entrevistarà Lilian Thuram, exfutbolista del Barça, ambaixador d'Unicef i fundador de la Fondation Lilian Thuram dedicada a lluitar contra el racisme i la discriminació a l'esport. Sobre aquesta qüestió també es conversarà amb el diputat d'EH BIldu Jon Iñarritu, que ha interpel·lat el govern espanyol sobre crits racistes al futbol. Es podrà conèixer el punt de vista dels Bukaneros, els ultres del Rayo Vallecano, amb una conversa exclusiva amb un dels seus membres. 

Bukaneros van protagonitzar l'única suspensió per insults a un jugador que hi ha hagut en un partit de futbol professional a Espanya. Van titllar el jugador de l'Albacete Roman Zozúlia de "puto nazi". L'historiador i sociòleg Ramon Usall, que és expert en la relació entre política i futbol, ajudarà a contextualitzar aquest col·lectiu.

Completarà el "FAQS" una entrevista a Fernando Rueda, el periodista que millor coneix el CNI espanyol i que acaba de publicar un llibre sobre les armes de destrucció massiva a l'Iraq.

El programa comptarà també amb les col·laboracions de Pilar Rahola, Quico Sallés i l'actuació de Pau Alabajos.

A cadires seuran els periodistes Jordi Barbeta, Laura Aznar, Marc Toro i Anna Grau.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut