Dilluns, a les 23.00

Xavi Coral i Dulceida pugen "Al cotxe" amb Eloi Vila

Dilluns, 19 d'octubre, a les 23.00, el periodista Xavi Coral i la influencer i empresària Dulceida pujaran "Al cotxe" per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila, en una nova entrega d'aquesta temporada.

Després del capítol de la sèrie "Merlí, sapere aude", TV3 emetrà dilluns el capítol 92 d'"Al cotxe", en què Eloi Vila continuarà sent el conductor de viatges i converses amb l'objectiu de sempre: que pugi al cotxe un personatge i en surti una persona. Aquesta setmana, els protagonistes seran el periodista i presentador del "TN migdia", Xavi Coral, i la influencer, empresària i emprenedora d'èxit Dulceida.

Xavi Coral: "He arribat cansat de Brussel·les perquè he treballat molt"

Després de 4 anys fent de corresponsal de TV3 a Brussel·les, Xavi Coral acaba de tornar a Catalunya per presentar el "TN migdia". Eloi Vila el recull quan acaba l'informatiu i el porta a casa seva, a Terrassa. Durant el trajecte, Coral li explica que li venia molt de gust tornar perquè, tot i que s'ho ha passat molt bé fent de corresponsal, ara recupera la possibilitat de fer més coses a part de treballar: "La vida del corresponsal a Brussel·les, que era molt ordenada, va canviar molt des que va arribar el govern català a l'exili. No hi havia hores, no hi havia previsió, tot anava passant sobre la marxa".

El periodista, que s'autodefineix com una persona molt alegre i vital, també parla de la família, de la decisió de no tenir fills i dels avantatges de ser calb. Però la seva felicitat s'ha vist afectada recentment per un fet molt dolorós. Durant el confinament, la seva sogra va morir a causa del coronavirus.

Dulceida: "Em fa molt feliç tenir una família de 3 milions de persones"

Dulceida és l'"alter ego" d'Aida Domènech, influencer, empresària i emprenedora que amb 30 anys ha creat un petit imperi en el món del moda i que després del casament amb Alba Paul s'ha convertit en bandera dels drets LGTBI. Avui puja "Al cotxe" amb Eloi Vila per anar a l'oficina que té a Badalona, d'on és, i per repassar aquesta carrera que va començar fa 12 anys.

Dulceida arriba al món de les xarxes socials i la moda després d'haver treballat com a dependenta i d'estudiar d'interpretació, d'on va treure eines per poder encarar una feina plena d'enveges: "És el que menys m'agrada de la meva feina, perquè jo no soc gens així".

És tan conscient de la repercussió i influència que té entre els seus seguidors, que va aprofitar durant els rebrots per demanar als joves que es posessin mascareta: "Lluito molt perquè tothom ha de ser com és, s'ha de vestir com vulgui, s'ha d'estimar com sigui".

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3
spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

Anar al contingut