Divendres, a les 22.05

Xavi Ciurans, del grup Gertrudis, posa música al "Zona zàping"

Demà, divendres, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Zona zàping". Després d'un especial dedicat en bona part als efectes de la borrasca Filomena, el programa torna al format habitual amb les millors imatges esportives i patacades de la setmana.

Es comptarà amb la presència de Xavi Ciurans, del grup Gertrudis, que posarà música al Top 1, amb la nova versió que han fet juntament amb Doctor Prats del tema "No em dona la gana".

També es veurà en Joan, de Matadepera, un nen de 2 anys que sap imitar l'energia de Freddie Mercury a Wembley.

El gol de la setmana és de Tom King, porter del Newport County, en categories inferiors angleses, que aconsegueix marcar des de la seva pròpia àrea.

A més, la remuntada espectacular d'una corredora de relleus, la "peculiar" reacció de Messi a la seva primera expulsió com a barcelonista, i els problemes que tenen Jordi Robirosa i Nacho Solozabal amb la seva posició a les transmissions de bàsquet.

I, com cada setmana, el recull de patacades rebudes pel programa a la secció "Estàs bé?" i el "No te la fotis", amb les imatges que fan arribar els espectadors per les xarxes socials: web, WhatsApp, Instagram, i TikTok .

tv3.cat/zona-zaping
facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut