L'equip del "Som Revolució", amb el guardó del Premi Talent en Comunicació i Mitjans

Xantal Llavina rep el Premi Talent en Comunicació i Mitjans

La periodista Xantal Llavina, directora i presentadora del programa "Som Revolució" de TV3, produït amb la col·laboració d'El Terrat (The Mediapro Studio), va rebre ahir el Premi Talent en Comunicació i Mitjans que atorga la Fundació Impulsa Talentum. La gala de lliurament va tenir lloc ahir a la seu del Reial Cercle Artístic de Barcelona.

Xantal Llavina, subdirectora i presentadora del programa "Som Revolució" de TV3 i directora i realitzadora del "Revolució 4.0" a Catalunya Ràdio, va rebre ahir el Premi Talent en Comunicació i Mitjans. Va ser guardonada per la seva "destacada trajectòria en la divulgació de la innovació, el talent i la tecnologia posada al servei de les persones amb el programa ‘Revolució' de TV3 produït per El Terrat", en paraules del president de la Fundació Impulsa Talentum, Bru Recolons

El Premi Talent en Comunicació i Mitjans el van recollir Xantal Llavina; Jordi Pi, coordinador de Continguts de TV3; Cristian Trepat, director de Continguts i Programació de TV3; Mario Daza, cap de Producció de TV3; i Agustí Esteve, director general d'El Terrat i productor executiu de "Som Revolució".  El lliurament va tenir lloc a la seu del Reial Cercle Artístic de Barcelona

En paraules de Xantal Llavina, "és un honor rebre el Premi Talent, ja que és un premi compartit amb tot l'equip del ‘Som Revolució', d'El Terrat i TV3. Sempre hem volgut divulgar la tecnologia des de l'entreteniment. La revolució digital és imparable en el món en què vivim i, per tant, volem continuar durant molts anys explicant com serà el futur i el món de demà". Cada any (aquesta era la VIII edició), la Fundació Impulsa Talentum entrega aquest reconeixement a comunicadors i professionals destacats dels mitjans. 

"Som Revolució" és una producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat. El programa, en la quarta temporada a la televisió, va donar aquest estiu la visió des de Catalunya de com serà el món que ens espera fins al 2030. Les claus del format eren divulgar i entretenir al mateix temps, amb una vocació artística. Xantal Llavina va comprovar en primera persona i, des del lloc dels fets, com la tecnologia està transformant les vides per sempre.  

Abans, durant tres temporades, Xantal Llavina havia presentat una versió televisiva del programa "Revolució 4.0", que segueix emetent cada dissabte i diumenge, per setena temporada, a l'antena de Catalunya Ràdio. 

 

#RevolucióTV3 
#SomTalent 

Anar al contingut