Vuit produccions amb la participació de TV3 seleccionades en el Festival de Cinema Espanyol de Marsella (CineHorizonte)

Vuit produccions amb la participació de TV3 es projectaran en el certamen CineHorizante, que se celebrarà a Marsella del 12 al 24 de novembre. Hi serà el documental "La granja del pas", de Sílvia Munt, coproduït per TV3. A més, hi haurà set films amb la col·laboració de TV3: "Callback", "La propera pell", "Un dia perfecte per volar", "Requisits per ser una persona normal", "El perdut", "Truman" i "Ningú no vol la nit".

El 12 de novembre es donarà el tret de sortida al Festival CineHorizontes de Marsella, que s'allargarà fins al 24 de novembre. La ciutat francesa acollirà múltiples projeccions de pel·lícules espanyoles durant els dotze dies que dura el festival, entre les quals hi haurà vuit produccions amb la participació de TV3:

"Callback", de Carles Torras; el darrer llargmetratge d'Isaki Lacuesta i Isa Campo, "La propera pell", i "Un dia perfecte per volar", dirigida per Marc Recha, seran presents en la competició Gran Prix.

Les pel·lícules "Requisits per ser una persona normal", de Leticia Dolera, i "El Perdut", de Christophe Farnarier, han estat nominades en la categoria d'Opera Prima, ja que són els primers projectes dels directors.

Pel que fa als documentals presents en la 15a edició de festival, s'hi podrà trobar "La granja del pas", de Sílvia Munt, una producció d'Intent Produccions SL en coproducció amb TV3, que se centra en els afectats pels desnonaments i les activitats de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Sabadell.

Fora de concurs es podrà trobar l'aclamada "Truman", de Cesc Gay, en la secció "Panorama", i també l'última pel·lícula d'Isabel Coixet, "Ningú vol la nit", dins de la secció especial. Ambdues compten amb la col·laboració de TV3.


tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut