Poster de la novena edició dels Premis Feroz
Pòster de la novena edició dels Premis Feroz

Vuit pel·lícules amb participació de TV3 acumulen 25 nominacions als Premis Feroz

Les produccions amb participació de TV3, "El buen patrón", de Fernando León de Aranoa; "Mediterráneo", de Marcel Barrena; "Libertad", de Clara Roquet; "Tres", de Juanjo Giménez; "Chavalas", de Carol Rodríguez, "Sis dies corrents", de Neus Ballús; "El amor en su lugar", de Rodrigo Cortés, i "Las leyes de la frontera", de Daniel Monzón, han estat seleccionades en diverses categories en la novena edició dels Premis Feroz fins a sumar 25 nominacions.

Els actors Elena Rivera i Brays Efe, acompanyats per la presidenta de l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya, María Guerra, han anunciat aquest dijous la llista de les candidatures que concorreran a la novena edició dels Premis Feroz. Els membres de l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya (AICE) han votat, en primera ronda, per escollir els candidats de cada categoria entre 118 llargmetratges (90 drames i 28 comèdies) i 53 sèries de ficció (37 drames i 16 comèdies).

"El buen patrón", de Fernando León de Aranoa, amb nou nominacions és la més nominada d'aquesta edició dels premis Feroz. Entre les categories a les que opta a premi és troba la de Millor pel·lícula de comèdia, Millor direcció per a Fernando León de Aranoa, Millor actor protagonista per a Javier Bardem, Millor actor de repartiment per a Celso Bugallo i per a Manolo Solo, Millor actriu de repartiment per a Almudena Amor, Millor guió per a Fernando León de Aranoa, Millor tràiler i Millor música original.

"Libertad", de Clara Roquet, ha aconseguit quatre nominacionsMillor pel·lícula dramàtica, Millor direcció, Millor guió per a Clara Roquet i Millor cartell.

"Tres", de Juanjo Giménez, acumula tres nominacions: Millor pel·lícula dramàtica, Millor protagonista femenina per a Marta Nieto i Millor guió per a Juanjo Giménez i Pere Altamira.

"Chavalas", de Carol Rodríguez, està nominada a dos: Millor pel·lícula de comèdia i Millor actriu de repartiment per a Carolina Yuste.

"El amor en su lugar" està nominada en tres categories: Millor direcció per a Rodrigo Cortés, Millor guió per a Rodrigo Cortés i David Safier i Millor música original.

"Las leyes de la frontera", de Daniel Monzón, opta a dos premis: Millor actor de repartiment per a Chechu Salgado i Millor tràiler.

"Sis dies corrents", de Neus Ballús, opta a la categoria de Millor pel·lícula de comèdia i "Mediterráneo" de Marcel Barrena podria rebre el premi al millor actor protagonista per a Eduard Fernández.

El lliurament de la novena edició dels Premis Feroz serà el 29 de gener del 2022 en una gala a la ciutat de Saragossa.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut