Vuit pel·lícules amb participació de TV3 acumulen 25 nominacions als Premis Feroz

Les produccions amb participació de TV3, "El buen patrón", de Fernando León de Aranoa; "Mediterráneo", de Marcel Barrena; "Libertad", de Clara Roquet; "Tres", de Juanjo Giménez; "Chavalas", de Carol Rodríguez, "Sis dies corrents", de Neus Ballús; "El amor en su lugar", de Rodrigo Cortés, i "Las leyes de la frontera", de Daniel Monzón, han estat seleccionades en diverses categories en la novena edició dels Premis Feroz fins a sumar 25 nominacions.

Els actors Elena Rivera i Brays Efe, acompanyats per la presidenta de l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya, María Guerra, han anunciat aquest dijous la llista de les candidatures que concorreran a la novena edició dels Premis Feroz. Els membres de l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya (AICE) han votat, en primera ronda, per escollir els candidats de cada categoria entre 118 llargmetratges (90 drames i 28 comèdies) i 53 sèries de ficció (37 drames i 16 comèdies).

"El buen patrón", de Fernando León de Aranoa, amb nou nominacions és la més nominada d'aquesta edició dels premis Feroz. Entre les categories a les que opta a premi és troba la de Millor pel·lícula de comèdia, Millor direcció per a Fernando León de Aranoa, Millor actor protagonista per a Javier Bardem, Millor actor de repartiment per a Celso Bugallo i per a Manolo Solo, Millor actriu de repartiment per a Almudena Amor, Millor guió per a Fernando León de Aranoa, Millor tràiler i Millor música original.

"Libertad", de Clara Roquet, ha aconseguit quatre nominacionsMillor pel·lícula dramàtica, Millor direcció, Millor guió per a Clara Roquet i Millor cartell.

"Tres", de Juanjo Giménez, acumula tres nominacions: Millor pel·lícula dramàtica, Millor protagonista femenina per a Marta Nieto i Millor guió per a Juanjo Giménez i Pere Altamira.

"Chavalas", de Carol Rodríguez, està nominada a dos: Millor pel·lícula de comèdia i Millor actriu de repartiment per a Carolina Yuste.

"El amor en su lugar" està nominada en tres categories: Millor direcció per a Rodrigo Cortés, Millor guió per a Rodrigo Cortés i David Safier i Millor música original.

"Las leyes de la frontera", de Daniel Monzón, opta a dos premis: Millor actor de repartiment per a Chechu Salgado i Millor tràiler.

"Sis dies corrents", de Neus Ballús, opta a la categoria de Millor pel·lícula de comèdia i "Mediterráneo" de Marcel Barrena podria rebre el premi al millor actor protagonista per a Eduard Fernández.

El lliurament de la novena edició dels Premis Feroz serà el 29 de gener del 2022 en una gala a la ciutat de Saragossa.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut