Vols fer de periodista cultural a iCat?

Vols fer de periodista cultural a iCat?

Escena 25 i iCat t'ofereixen la possibilitat de ser prescriptor/a la ràdio musical i cultural de Catalunya Ràdio

Escena 25 i iCat t'ofereixen la possibilitat de ser prescriptor/a  la ràdio musical i cultural de Catalunya Ràdio, iCat, durant una temporada. Un espai setmanal de 5 a 10 minuts aproximadament al programa "Els experts", que s'emet de dilluns a divendres de 6.00 a 11.00, a iCat. També inclou prescripció cultural a les xarxes socials.

L'espai consisteix a fer propostes culturals que també incloguin espectacles oferts per Escena 25. La feina serà remunerada en les mateixes condicions que els col·laboradors de l'emissora. La convocatòria estarà oberta del 22 de setembre al 3 d'octubre de 2021. El dia 15 d'octubre es farà públic el/la guanyador/a.

Els requeriments són tenir entre 18 i 25 anys tenir el compromís de fer una col·laboració setmanal a iCat des d'octubre del 2021 al juliol del 2022 i cal enviar un currículum. Aquest ha d'incloure el nom complet, data de naixement, correu-e, telèfon mòbil, i DNI. Enviar també un vídeo de dos minuts, aproximadament, en què es recomani alguna proposta cultural (arts escèniques, música, arts visuals, còmics, videojocs...). A més, cal estar registrat a Escena 25: https://www.escena25.cat/

Les propostes cal enviar-les a:  publics.icec@gencat.cat

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut