Viure de l'aire, dilluns, a "Latituds"
Viure de l'aire, dilluns, a "Latituds"
Dilluns, a les 22.10

Viure de l'aire, a "Latituds"

Aquest dilluns, 2 de novembre, a les 22.10, "Latituds", el programa del 33 que fomenta la reflexió i el debat sobre activitats que poden millorar la societat, emetrà el sisè episodi de la nova temporada, dedicada a la sostenibilitat, la pau i els drets socials. El documental d'aquest dilluns parlarà del primer aerogenerador cooperatiu del sud d'Europa, a l'Alt Anoia.

Aquest episodi de la nova temporada, que s'emetrà dilluns, 2 de novembre, porta per títol "Viure de l'aire" i explica que, el 2018, més de 600 famílies i entitats van fer realitat un aerogenerador de propietat comunitària a Pujalt, a l'Alt Anoia. El documental mostra el procés que ho ha fet possible i el potencial de la ciutadania per produir energia neta.

Aquest projecte té el suport d'entitats com Som Energia, el Col·legi d'Ambientòlegs, Caixa d'Enginyers, Albet i Noya, Greenpeace, Ecoserveis i la Sal del Varador, entre altres.

"Viure de l'aire" vol inspirar municipis i comunitats perquè desenvolupin el seu propi projecte de renovables. És un documental de Pep Puig i Dirk Nagel, produït per EOLPOP.

Latituds, el programa

El programa "Latituds" fomenta la reflexió i el debat sobre activitats que poden millorar la societat a través de reportatges en què els protagonistes són els impulsors de projectes per superar els problemes que viuen. Amb un to positiu, especialistes de prestigi complementen la visió global del problema i les possibles solucions.  

En els següents capítols, "Latituds" tractarà, entre altres, els següents temes: "Fugir per estimar i ser", sobre asil i resistències LGTBI del Marroc a Barcelona; "Viure de l'aire", sobre el primer aerogenerador cooperatiu del sud d'Europa, a l'Alt Anoia; "La Justa Trama", sobre la xarxa de cooperatives brasilera d'economia social i solidària, que la FAO posa com a model de bones pràctiques, i "Cuidar entre terres", sobre qui sosté la vida de les famílies quan les dones migren".

tv3.cat/latituds
facebook.com/latituds
twitter.com/latituds

Anar al contingut