Vint propostes van a la fase final de la convocatòria de projectes audiovisuals originals i innovadors per al 33

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) resol la primera fase de la 2a convocatòria de projectes amb l'objectiu de cercar nous talents i formats originals i innovadors de continguts audiovisuals per al 33, adreçada a professionals independents, nous creadors, titulats en comunicació audiovisual i al sector audiovisual en general. Aquesta convocatòria, com la primera, té l'objectiu de contractar un mínim de cinc projectes serialitzables. De la primera fase n'han sortit vint, que participaran en una sessió final de pitching.

A finals d'abril, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va obrir la 2a convocatòria pública amb l'objectiu de trobar nous talents i formats innovadors de cara a complementar i impulsar els continguts del canal 33, el canal dedicat a la descoberta, el coneixement, la innovació, el debat d'idees i la projecció de la cultura. En línia amb el caràcter del 33, i atenent l'evolució de la cultura audiovisual, aquesta convocatòria cerca de manera especial propostes innovadores com a finestra per als creadors joves.

A aquesta convocatòria, adreçada principalment a professionals independents, nous creadors, titulats en graus de comunicació audiovisual, productores i al sector audiovisual en general, han estat avaluades 150 propostes.

En aquesta primera convocatòria, que contractarà un mínim de 5 projectes serialitzables, s'ha fet una primera tria de 20 projectes en què s'ha valorat especialment l'originalitat en el format, la incorporació de nous recursos i llenguatges audiovisuals i s'han prioritzat especialment els projectes pensats per ser distribuïts per diferents pantalles amb un format propi per a cadascuna. Els projectes seleccionats es poden consultar consulta aquí.

Aquests 20 projectes hauran de ser defensats pels seus creadors en una sessió de pitching, que tindrà lloc a les instal·lacions de la CCMA a Sant Joan Despí.

Després de la sessió de pitching, la CCMA farà públics els resultats de la convocatòria i els projectes seleccionats per produir-los, amb la consegüent tramitació a través de la "Norma reguladora del procediment de selecció i contractació de continguts audiovisuals per als mitjans de comunicació de la CCMA".

Anar al contingut